TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
SOMMARERBJUDANDE PÅ LB+

Sommarens hetaste prylar – del 2

forfatter
Publicerad 2011-06-22 - 10:13

Hur mycket musik som helst

Spotify

Pris: 99 kr/månad
www.spotify.se

Ska du köra långt i sommar? Är radion i bilen trasig eller är du helt enkelt bara trött på att samma låtar spelas hela tiden? Då ska du skaffa ett abonnemang på Spotify! För bara 99 kronor i månaden kan du lyssna på hur mycket musik som helst! Du laddar ner en app till en smartmobil som kör Android eller Apple OS och kopplar sedan telefonen till bilstereons aux-ingång, sedan är det bara att köra! Bokstavligt talat.

Packåsnan

Crumpler Elastic Lady 10

Pris: ca 600 kr
www.crumpler.se

Hur ska man annars få med sig allt man behöver i sommar? Crumpler Elastic Lady är tillräckligt stor för att rymma iPaden, kameran, ett par böcker, hörlurarna, lite tidningar och annat smått och gott som man måste ha med sig. Väskan har ett stort fack med gott om plats och små fickor till småsaker. Som pennor, festivalbiljetter, passet och mobiltelefonen. Bagen är 43 cm lång och gjord av ett vattenavstötande nylonmaterial och axelremmen är vadderad. Välj mellan 8 olika färger och mönster.

Stilsäkra 3D-glasögon

Gunnar Phenom


Pris: ca 1 200 kr
Gunnars.com

Har du tänkt gå på bio om det regnar? Varför inte vara snyggast i salongen? Amerikanska Gunnar specialiserar sig på glasögon för digitala ändamål. De här polariserande 3D-glasögonen kan du använda både på bio och hemma om du har en passiv 3DTV. Perfekt för alla som vill skilja sig från mängden. Gunnar hävdar dessutom att upplevelsen blir bättre med riktigt glas.
Tänk bara på att även om Phenom liknar vanliga solglasögon så skyddar de inte mot UV-strålning.

Actionkamera

GoPro Hero HD


Pris: ca 3 000 kr
gopro.com

Om du är aktiv av dig har du antagligen redan hört talas om GoPro. Det är ett helt perfekt sätt att föreviga minnesvärda ögonblick. GoPro Hero HD är en superkompakt HD-kamera som sitter i ett vatten- och stötskyddat hus som kan fästas på hjälmen, surfbrädan, cykelstyret eller var som helst. Den filmar i 720p, 960p eller 1080p och kan dessutom ta stillbilder samtidigt som lagras på ett SD-minneskort. GoPro används av många proffs och är gjord för att tåla lite stryk. Det ingår olika ”kit” med tillbehör för allt från cykling, surfning och motorsport. ”Show us the video, or it didn’t happen”.

Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend