TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Snart hyrfilm i iPhone

Bristen på laglig film för iPhone är skriande i Sverige. Men snart kommer Headweb till undsättning med en iPhone-app för att hyra film.

forfatter
Publicerad 2010-06-21 - 12:54

iPhone är en helt okej portabel filmvisare men vad ska man egentligen titta på? Amerikanska iTunes Store har ju långfilmer och avsnitt av tv-serier, men i Sverige gapar det tomt i hyllorna. Att förhandla fram rättigheter för alla länder är uppenbarligen inte helt lätt.
Men nu är räddningen på väg. Den svenska filmtjänsten Headweb håller på att utveckla en iPhone-applikation. Man ska alltså kunna hyra filmer direkt från mobilen och titta på dem där. Trailers, kommentarer, betyg och annat från webbtjänsten verkar ha flyttat med om man studerar den video med en förhandstitt som man nu har lagt ut som en aptitretare. När tjänsten lanseras är ännu oklart.
 

Headweb iPhone App – Sneak Preview from Andreas Vural on Vimeo.

Marius


Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend