TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Toucan Solutions – videokonferens och dörrklockor

Toucan Solutions lanseras i Norden med smarta hemprodukter.

forfatter
Publicerad 2022-07-13 - 13:53

Trådlösa dörrklockor, övervakningskameror eller webbkameror? Toucan Solutions har nyligen introducerats i Norden, och de har allt detta, och mer till. Å ena sidan gör de videodörrklockor, strålkastarkameror och övervakningskameror, allt trådlöst förstås. Å andra sidan gör de konferenshögtalare, webbkameror och videokonferenssystem.

119811 conference
Toucan Solutions videokonferens

Det finns högtalare och kameror för mötesrum och mindre upplagor för hemmakontoret, som med ett enkelt gränssnitt ska vara lätta att använda. Även för dem med mindre teknisk förståelse, får vi hoppas.

119813 lifestyle 2
Hemmakontor

Webbkamerorna kan monteras på bildskärmen eller ett stativ och har 1080 HD-upplösning. Du kan ansluta en trådlös högtalare med tvåvägskommunikation, för bättre ljud, och sedan har du ett komplett och kompakt videokonferens-system på ditt hemmakontor.

Kameraövervakning med Toucan-kameror sker med krypterad molnlagring 24/7, och inget abonnemang krävs för att visa eller lagra inspelningar.

Produkterna från Toucan är redan klara för butikerna.

WEB Toucan Home 199

Toucan Smart Home

Årets bästa Smart Home-produkter 2021–2022

Årets bästa Smart Home-produkter 2021–2022

Ditt hem kan bli klokare än du tror.

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Robotgräsklippare firar Curiositys födelsedag Curiosity Rover har idag varit på Mars i 10 år. Det firas av 100 000 robotgräsklippare.
3D-printade lampor från Signify Belysningstillverkaren Signify presenterar, under namnet Philips MyCreation, en kollektion 3D-printade lampor i återvunnet och återvinningsbart material.
Smart övervakning och webbkameror Toucan Solutions lanseras i Norden med smarta hemprodukter.
Nya robotdammsugare i mellanklassen iRobot utökar sitt sortiment med två nya robotdammsugare i mellanklassen
Få in soluppgången i sovrummet Philips Hues sommarnyheter erbjuder morgonsol i sovrummet och ljusa nätter på terrassen.
Halvdum smart-odling ger dig gröna fingrar Click & Grow Smart Garden 9 Pro säljer sig som fullproppad med smart teknik, men i verkligheten är den nästa lika dum som en vanlig balkonglåda.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend