TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
L&B:s Julkalender 2022
Nyhet

Toucan Solutions – videokonferens och dörrklockor

Toucan Solutions lanseras i Norden med smarta hemprodukter.

forfatter
Publicerad 2022-07-13 - 13:53

Trådlösa dörrklockor, övervakningskameror eller webbkameror? Toucan Solutions har nyligen introducerats i Norden, och de har allt detta, och mer till. Å ena sidan gör de videodörrklockor, strålkastarkameror och övervakningskameror, allt trådlöst förstås. Å andra sidan gör de konferenshögtalare, webbkameror och videokonferenssystem.

119811 conference
Toucan Solutions videokonferens

Det finns högtalare och kameror för mötesrum och mindre upplagor för hemmakontoret, som med ett enkelt gränssnitt ska vara lätta att använda. Även för dem med mindre teknisk förståelse, får vi hoppas.

119813 lifestyle 2
Hemmakontor

Webbkamerorna kan monteras på bildskärmen eller ett stativ och har 1080 HD-upplösning. Du kan ansluta en trådlös högtalare med tvåvägskommunikation, för bättre ljud, och sedan har du ett komplett och kompakt videokonferens-system på ditt hemmakontor.

Kameraövervakning med Toucan-kameror sker med krypterad molnlagring 24/7, och inget abonnemang krävs för att visa eller lagra inspelningar.

Produkterna från Toucan är redan klara för butikerna.

WEB Toucan Home 199

Toucan Smart Home

Årets bästa Smart Home-produkter 2021–2022

Årets bästa Smart Home-produkter 2021–2022

Ditt hem kan bli klokare än du tror.

Annons
forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna en kommentar

Nu är det smart jul! Kom i julstämning med Philips Hue. Vi har testat den smartaste julgransslingan hittills.
Väldresserad Hur klarar sig en robotdammsugare mitt ibland flyttlådor och packmaterial? Äter den upp allt i sin väg eller klarar den att hålla rent ändå?
Ta kontrollen med Energy IQ Även om termometern inte visar fullt så låga siffror som det brukar vara i november dröjer det troligtvis inte länge innan vintern är över oss. Och med vinter och kyla kommer höga elkostnader.
Philips Hue på julgranen Signify har precis lanserat Philips Hue Festavia, en smart ljusslinga för granen.
Smart element sparar pengar Den kalla årstiden betyder högre elförbrukning, men med app-styrning kan du ta kontroll över elräkningen.
Philips Hue kommer snart att kunna prata med alla smarta hemprodukter Matter-standarden, som ska göra det lättare för Smarta Hem-produkter att arbeta tillsammans, har nu officiellt lanserats. Och Matter är på väg till nästan alla Philips Hue-produkter, säger tillverkaren.
Följ Ljud & Bild