Bil & Elfordon Datorer Fitness Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Toucan Solutions – videokonferens och dörrklockor

Toucan Solutions lanseras i Norden med smarta hemprodukter.

Skrivet av / 2022-07-13 - 13:53
Toucan Solutions – videokonferens och dörrklockor

Trådlösa dörrklockor, övervakningskameror eller webbkameror? Toucan Solutions har nyligen introducerats i Norden, och de har allt detta, och mer till. Å ena sidan gör de videodörrklockor, strålkastarkameror och övervakningskameror, allt trådlöst förstås. Å andra sidan gör de konferenshögtalare, webbkameror och videokonferenssystem.

119811 conference
Toucan Solutions videokonferens

Det finns högtalare och kameror för mötesrum och mindre upplagor för hemmakontoret, som med ett enkelt gränssnitt ska vara lätta att använda. Även för dem med mindre teknisk förståelse, får vi hoppas.

119813 lifestyle 2
Hemmakontor

Webbkamerorna kan monteras på bildskärmen eller ett stativ och har 1080 HD-upplösning. Du kan ansluta en trådlös högtalare med tvåvägskommunikation, för bättre ljud, och sedan har du ett komplett och kompakt videokonferens-system på ditt hemmakontor.

Kameraövervakning med Toucan-kameror sker med krypterad molnlagring 24/7, och inget abonnemang krävs för att visa eller lagra inspelningar.

Produkterna från Toucan är redan klara för butikerna.

WEB Toucan Home 199

Toucan Smart Home

Årets bästa Smart Home-produkter 2021–2022

Välkommen till ditt nya smarta hem

Ditt hem kan bli klokare än du tror.

Läs mer
Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen