Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Netatmos smarta videodörrklocka stöder nu även Google Assistant, Amazon Alexa och Apple Siri

Netatmo Smart Video Doorbell har haft stöd för Apple HomeKit ända sedan lanseringen.

Stödet blir möjligt via en mjukvaruuppdatering som rullas ut till alla Netatmos smarta videodörrklockor gratis och automatiskt, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Med hjälp av Google-assistenten och ett enkelt röstkommando (”Hey Google, visa dörrklockan”) till en smarthögtalare som Google Nest Hub eller Google Nest Mini kan användaren exempelvis se vad som händer utanför dörren.

När brevbäraren ringer kan du se det på avstånd och släppa in personen, även om du inte är hemma. Du behöver bara ett smart dörrlås också. (Foto: Netatmo)

Användaren får också ett meddelande direkt när någon ringer på dörrklockan och kan sedan enkelt prata med besökaren via en smarthögtalare.

Dörrklockorna stöder Amazon Alexa och Apple Siri på samma sätt.

Annons

Alla funktioner i Netatmos smarta dörrklockor är gratis. Det krävs inga abonnemang och inga extra avgifter krävs för att använda kamerorna eller för att få tillgång till privata data.

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.