TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Netatmos smarta videodörrklocka stöder nu även Google Assistant, Amazon Alexa och Apple Siri

Netatmo Smart Video Doorbell har haft stöd för Apple HomeKit ända sedan lanseringen.

forfatter
Publicerad 2021-05-11 - 14:00

Stödet blir möjligt via en mjukvaruuppdatering som rullas ut till alla Netatmos smarta videodörrklockor gratis och automatiskt, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Med hjälp av Google-assistenten och ett enkelt röstkommando (”Hey Google, visa dörrklockan”) till en smarthögtalare som Google Nest Hub eller Google Nest Mini kan användaren exempelvis se vad som händer utanför dörren.

När brevbäraren ringer kan du se det på avstånd och släppa in personen, även om du inte är hemma. Du behöver bara ett smart dörrlås också. (Foto: Netatmo)

Användaren får också ett meddelande direkt när någon ringer på dörrklockan och kan sedan enkelt prata med besökaren via en smarthögtalare.

Dörrklockorna stöder Amazon Alexa och Apple Siri på samma sätt.

Alla funktioner i Netatmos smarta dörrklockor är gratis. Det krävs inga abonnemang och inga extra avgifter krävs för att använda kamerorna eller för att få tillgång till privata data.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Robotgräsklippare firar Curiositys födelsedag Curiosity Rover har idag varit på Mars i 10 år. Det firas av 100 000 robotgräsklippare.
3D-printade lampor från Signify Belysningstillverkaren Signify presenterar, under namnet Philips MyCreation, en kollektion 3D-printade lampor i återvunnet och återvinningsbart material.
Smart övervakning och webbkameror Toucan Solutions lanseras i Norden med smarta hemprodukter.
Nya robotdammsugare i mellanklassen iRobot utökar sitt sortiment med två nya robotdammsugare i mellanklassen
Få in soluppgången i sovrummet Philips Hues sommarnyheter erbjuder morgonsol i sovrummet och ljusa nätter på terrassen.
Halvdum smart-odling ger dig gröna fingrar Click & Grow Smart Garden 9 Pro säljer sig som fullproppad med smart teknik, men i verkligheten är den nästa lika dum som en vanlig balkonglåda.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend