Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Gör din Yale Doorman smart

Inget kodlås är lika populärt som Yale Doorman. Nu kan du enkelt göra det smart med apphantering.

Av / 2022-09-23 - 16:25
Gör din Yale Doorman smart

Om du har ett Yale Doorman-kodlås men vill egentligen ha den modernare Doorman L3, men inte känner att du vill spendera så mycket pengar på ett nytt lås, har vi goda nyheter för dig. Det behöver du inte! För nu har Yale Access Module-uppgraderingssatsen anlänt.

Det nya kitet gör att äldre Yale Doorman-lås äntligen kan paras ihop med den nya appen. Detta innebär en helt annan vardag för de många användare som bara använder Doorman som kodlås på ytterdörren. Nu kan du fjärrstyra låset med Yale Access-appen. Du kan alltså se direkt på telefonen om dörren är öppen, stängd eller låst. Du kan få meddelanden om att ditt barn har kommit hem säkert när skoldagen är över, och du kan skapa tillfälliga koder på avstånd. Till exempel till hantverkare. Och ta bort åtkomsträttigheter när du vill.

JULY_10_21 ACCESS MODULE AMAZON 2000x2000 IMAGES AW23
Foto: Yale

Många nya funktioner

Yale Access Module ger äldre Doorman-modeller funktioner som automatisk upplåsning och fördröjd automatisk låsning, precis som både Yale Doorman L3 och Yale Linus kan.

I samma app kan du styra flera olika typer av Yale-lås i samma hem eller flera hem (sommarstuga etc.). Access Module kan också anslutas för smart kontroll med Google Home, Alexa, Airbnb och IFTTT.

16-9_classic_alexa_google
Yale Access Module kan anslutas till smarthögtalare från Google och Amazon. Foto: Yale

Enkel installation

En Bluetooth-modul passar in i en port under batteriluckan på Yale Doorman V2, V2N och Classic. Den levereras med en Yale Connect Wifi-brygga som ansluter låset till ditt hemnätverk. Detta gör att du kan fjärrstyra låset i appen även när du inte är hemma.

Foto: Yale

Yale Access Module: Pris och tillgänglighet

Produkten kommer att finnas tillgänglig i slutet av oktober, för 1490 kronor.

Mer info: yalehome.com

Yale Linus Home

Smart lås gör livet enklare

Yale Linus ger dörrlåset nya funktioner. Det förändrar lite eller ingenting på utsidan av dörren, så bostadsföreningens styrelse har inget att säga till om, och vaktmästaren kan fortfarande använda huvudnyckel.

Läs hela testet
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kylfrys med 438 färgkombinationer

Färgrik musik från Wiz

Husqvarnas robotgräsklippare får solcellsladdning

Dubbel airfryer i kompakt format

Enklare liv med Yales smarta kodhantag

Prisvärd airfryer med fönster

Små kylskåp och frysar från Miele

Vidareutvecklad espressomaskin

Hantera altandörren via Matter

Webers flaggskeppsgrillar blir smarta

Pizzaugn med roterande sten

Dubbla korgar ger fler möjligheter

Rulla till toppen