Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Be Lucent Prism – eltandborste som startar själv

Be Lucent har lanserat Prism – en elektrisk tandborste som startar när den läggs mot tänderna.

Av / 2023-11-08 - 09:00
Be Lucent Prism – eltandborste som startar själv

Eltandborsten Be Lucent Prism Sonic har en unik aktiveringsfunktion, och använder trycksensorn för att starta vibrationer på borsten så snart den kommer i kontakt med tänderna, meddelar Be Lucent, och berättar att för att minska risken för emaljskada lyser den prismaformade basen upp när man trycker för hårt mot tänderna.

Vårt mål med Prism var att kombinera funktionalitet med enkelhet. Det är kombinationen av design och innovativa funktioner som verkligen ger Prism sin fördel”, säger Anton Dalsätt, medgrundare på Be Lucent.

Varje person har olika behov för sin munhälsa och Prism erbjuder därför tre olika borstningsalternativ. Regelbunden borstning (hög frekvens på vibrationer), skonsam borstning för känsliga områden (mjuk styrka för att skydda tandköttet) och ett läge med fokus på plackborttagning för vitare tänder (pulserande vibrationer).

I linje med rekommendationer av tandläkare hjälper Prisms inbyggda timer användarna att se till att de borstar under en optimal tid på två minuter, med påminnelser var 30:e sekund för att täcka alla områden.

Jag är exalterad över hur härlig Prism är att använda. Det handlar om att göra de dagliga rutinerna bättre och roligare, för att försäkra att de alltid sker”, säger Anders Andreen, VD på Be Lucent.

Be Lucent Prism är vattentät (IPX8-certifierad), har trådlös laddning (batteritiden anges vara 60 dagar) och automatisk av och på med hjälp av trycksensor.

Pris och tillgänglighet

Be Lucent Prism är tillgänglig nu och kostar 995 SEK.

Läs också Nu blir smart tandborstning prisvärd Noll hål för småpengar.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Koda 2 Max är Oonis största och mest avancerade pizzaugn hittills

Matter version 1.3

Motormopp från Dyson

En kamera för varje vinkel

Ny monsterrobot från Roborock

Laga mat utan sladd med KitchenAid Go

Robotdammsugare lovar dammsugning och moppning med mänsklig precision

Vill förändra golvstädningen

Nutribullet gör comeback i Norden

CSA har lanserat säkerhetsstandard för smarta hem

LG breddar sin premiumserie

Lovar kaffe med baristakvalitet

Ljud & Bild
Rulla till toppen