Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Ännu mer cold brew från DeLonghi

La Specialista Maestro i uppdaterad version med den nya Cold Extraction Technology.

Av / 2023-05-26 - 16:52
Ännu mer cold brew från DeLonghi

Vanligtvis tar det 15 till 24 timmar att göra kallbryggt kaffe hemma. Men med den nya manuella böna-till-kopp-maskinen, La Specialista Maestro, lovar DeLonghi att leverera kallbryggt kaffe på under fem minuter.

Vi har redan testat DeLonghi Eletta Explore, en automatisk kaffemaskin med inbyggd kvarn, Wi-Fi och appkontroll, och den imponerade på oss med sina möjligheter till Cold Brew.

Läs också Cold brew: gimmick eller saknas på marknaden? Intensiv cold brew, sött iskaffe eller varm, aromatisk cappuccino? Nya DeLonghi kan göra allt.

Men med den manuellla La Specialista Maestro går DeLonghi ett steg längre med bland annat åtta olika inställningar för mätning och fem för temperatur, samt dosering och kvalitetskontroll.

Därmed kan hemmabaristor nu själva justera bryggningen manuellt och uppnå ett perfekt kafferesultat baserat på typ av bönor, rostningsgrad och personlig smak, lovar tillverkaren.

DeLonghi La Specialista Maestro EC9865.M
La Specialista Maestro är också utrustad med två sensorer för att övervaka bönbehållarens nivå och garantera en konsekvent kaffedos när malningsgraden justeras. (Foto: DeLonghi)

Dessutom har maskinen åtta förinställda recept för varma och kalla kaffedrycker, inklusive den nya Cold Brew och Espresso Cool. Bland annat med hjälp av Cold Extraction Technology, en dedikerad vattenkrets som optimerar trycket för en balanserad extraktion utan värme.

DeLonghi La Specialista Maestro EC9865. M är tillgänglig nu och kostar 16 800 kronor.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Husqvarnas robotgräsklippare får solcellsladdning

Dubbel airfryer i kompakt format

Enklare liv med Yales smarta kodhantag

Prisvärd airfryer med fönster

Små kylskåp och frysar från Miele

Vidareutvecklad espressomaskin

Hantera altandörren via Matter

Webers flaggskeppsgrillar blir smarta

Pizzaugn med roterande sten

Dubbla korgar ger fler möjligheter

Uppkopplad ölbryggare för det smarta hemmet

Robotgräsklippare med cylinder

Rulla till toppen