TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Sista chansen att ställa ut på Fotografiska

1 200 amatörfotografer får sina "15 minutes of fame" på Fotografiska. Men skynda på, fotona måste vara inne om 10 dagar.

forfatter
Publicerad 2010-10-08 - 06:23


Har du drömt om att få ha en egen utställning på Fotografiska? Nu har amatörfotografer chansen att skicka in sina bästa bilder och få chansen att visa upp dem i november. De 1 200 första bidragen kommer att visas upp enligt ett rullande schema där varje fotograf får 15 minuter var.
Projektet är initierad av Fotografiskas huvudsponsor Panasonic. De ställer även upp med de tio 42-tumsskärmarna som fotona kommer att visas upp på. En jury kommer utse den bästa fotografen till Årets Lumix-fotograf och denne belönas med en heldagsutställning samt kamerautrustning värd 50 000 kronor.
Utställningen är i första hand tänkt för fotografer med en Panasonic-kamera. Men enligt Facebook-sidan är nu alla välkomna att delta.
Läs mer och ladda upp dina bilder på www.lumix1200.se
Facebook-sidan: www.facebook.com
Fotografiska: www.fotografiska.eu

Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend