TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Sennheisers trådlösa hörlur har 100 meters räckvidd!

IFA 2009: Nu kan du klippa gräset eller skotta snö utan att ta av dig hörlurarna. Och utan att behöva ha en iPod i fickan.

forfatter
Publicerad 2009-09-06 - 18:52


Trådlösa hörlurar är kanske inte det första man tänker på om ljudkvaliteten är viktigast. Men en provlyssning på Sennheisers nya hörlurar gav absolut mersmak. Trådlösa RS 180 använder digital överföring av ljudet och har en räckvidd på 100 meter. De levereras med inbyggd laddningsstation.

De öppna hörlurarna drivs av ett litet uppladdningsbart batteri som ger upp till 24 timmars speltid, och har volymkontroll, balans och automatisk nivåreglering av ljudet. Om man vill. Det finns också en knapp som ger mer bas via en funktion som kallas ”Dynamic Bass”.

En billigare och sluten variant heter RS 170 och har en räckvidd på 80 meter samt en knapp som är märkt med ”3D Surround” och som kan användas när man tittar på film.

Den billigaste modellen heter RS 160 och har en räckvidd på 20 meter, men den är i gengäld mycket mindre och lättare än sina båda storebröder. Man kan ta med sig den batteridrivna sändaren i exempelvis PC-väskan, och sedan använda den som sändare för de trådlösa lurarna.

Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend