TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Samsung ökar farten med JET

Samsung hävdar att deras nya JET-mobil är världens snabbaste. Med 800 MHz-processor och pekskärm.

forfatter
Publicerad 2009-06-17 - 19:53


 
JET är den otvetydiga beteckningen på mobilen som Samsung hävdar är snabbast i klassen. Tack vare en 800 MHz-processor ska surfning och annat reagera fortare än man är vad vid med avancerade mobiltelefoner.

JET har en 3,1-tums OLED-pekskärm som är fyra gånger så kontrastrik som en LCD-skärm, och mobilen klarar multitasking, vilket betyder att man till exempel kan använda webbläsaren Dolfin samtidigt som andra program körs i bakgrunden, utan att något avbryts.

Mobilen har inbyggd GPS och Gogle Maps, navigeringstjänsten Route 66 kan köpas som tillägg. Om man vrider på telefonen 90 grader så visas bilder och skärmtangentbordet liggande.

JET har Samsungs användargränssnitt TouchWiz, kamera med fem megapixlar och två LED-lampor, samt DNSe-ljudprocessor för att ljudet i hörlurarna ska låta bättre. Priset sägs vara 5 500 kronor.

www.samsung.se

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend