TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Boom boom boom!

Boom kallar Logitech sin lilla trådlösa högtalare. Som kan kopplas ihop med andra för att låta ännu bättre.

Logitech kallar sin Boom för en social högtalare, antagligen för att den är trevlig att lyssna på tillsammans med sina vänner. Den är liten och kan tas med överallt eftersom den går på batterier, spelar musik i 15 timmar och sprider ljudet 360 grader.

Högtalaren kopplas trådlöst till en smartmobil med hjälp av gratis-appen UE BOOM (finns till iOS och Android). Sedan väljer man m man vill ha stereo-till-stereo-anslutning eller traditionell höger/vänster-stereo.

Eftersom flera Boom kan kopplas ihop (trådlöst) kan vänner spela musik i stereo med två Boom-högtalare. Och få ett ännu bättre – och socialt – ljud.

Boom kostar 2 000 kronor.

custom_format_lue_boom_group1

 

Lämna en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.