TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Prisbomb från PSB

forfatter
Publicerad 2011-06-17 - 09:06

En av de troligaste kandidaterna till titeln Årets minihögtalare, PSB Image Mini, dyker upp i butikerna nu i sommar. Och den är inte dyr heller. Den 24 cm höga lilla krabaten övertygade många på High End-mässan i München i våras.

Image Mini har ett 4,5-tums baselement och en diskant med membran av titan och låter som en mycket större modell – och spelar musik klockrent även på hög volym.

Priset hamnar kring 7 000 kronor och högtalarna finns i faner samt vit eller svart högglanslack. Priset gör att den blir billigare än sin närmaste konkurrent i storleks- och prisklassen, DALI Mentor Menuet som kostar 8 000 kronor.

Ett väggfäste ska också finnas till Imagine Mini, men vad det kostar vet vi inte. Det tänker vi dok ta reda på när vi plockar in ett par till test, för vi måste ta reda på hur bra de faktiskt är.

nxd.se

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend