Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Prisbomb från PSB

Av / 2011-06-17 - 09:06
Prisbomb från PSB

En av de troligaste kandidaterna till titeln Årets minihögtalare, PSB Image Mini, dyker upp i butikerna nu i sommar. Och den är inte dyr heller. Den 24 cm höga lilla krabaten övertygade många på High End-mässan i München i våras.

Image Mini har ett 4,5-tums baselement och en diskant med membran av titan och låter som en mycket större modell – och spelar musik klockrent även på hög volym.

Priset hamnar kring 7 000 kronor och högtalarna finns i faner samt vit eller svart högglanslack. Priset gör att den blir billigare än sin närmaste konkurrent i storleks- och prisklassen, DALI Mentor Menuet som kostar 8 000 kronor.

Ett väggfäste ska också finnas till Imagine Mini, men vad det kostar vet vi inte. Det tänker vi dok ta reda på när vi plockar in ett par till test, för vi måste ta reda på hur bra de faktiskt är.

nxd.se

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Rulla till toppen