TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Potent Perreaux-förstärkare

Perreaux hävdar att deras integrerade Éloquence-förstärkare är kraftigast i världen. Det kan man tro vad man vill om, men de är hur som helst inga småttingar.

forfatter
Publicerad 2009-04-07 - 12:33


I den attraktiva Éloquence-serien finns det inte bara en utan två integrerade förstärkare: 250i och 150i. Och de är minsann inga veklingar, 250i lämnar till exempel 250 watt kontinuerligt i 8 ohm (så länge du orkar) och hela 530 watt när motståndet halveras. Under korta stunder, vill säga.

Detta är i och för sig inget unikt, vilket våra tester av integrerade förstärkare från Krell, Gryphon och McIntosh har visat.

Men Éloquence-serien har ett par äss i rockärmen. 250i har till exempel ett hörlurssteg som kan lämna 1 watt till 32-ohms hörlurar, och båda förstärkarna kan levereras med ett par intressanta moduler som utökar funktionaliteten.

En av modulerna är en skivspelaringång som stöder både MM- och MC-pickuper, och en annan är en digitalmodul med USB och digitala ingångar samt integrerad D/A-omvandlare (24 bit/192 kHz). Med en sådan kan man koppla in digitala signalkällor eller spela in från förstärkaren till en dator.

Bara sådant gör ju att man blir lite nyfiken på nyzeeländska Perreaux.

www.perreaux.com

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend