Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Piggare iPhone med FastMac iV

iPhone 3G får fortfarande vuxna män att skina upp varje gång de hör dess namn, men trots den enorma populariteten är Apples mobiltelefon inte perfekt. Den saknar till exempel blixt och många klagar över batteritiden. Då kan det här vara vad som behövs.

Av / 2008-11-04 - 13:34
Piggare iPhone med FastMac iV


iPhones kamera har inte någon direkt dålig bildkvalitet, men tänk så praktiskt det hade varit med en liten blixt. Och medan vi ändå håller på att klaga så vore det väl praktiskt att veta att alla bilderna man tar inte suger ström från det inbyggda batteriet?
FastMac har en praktisk – om än inte vidare snygg – lösning på problemen. Om iPhonen sätts fast på en FastMac iV får man en LED-blixt/minificklampa som fungerar med iPhones kamera. Man får dessutom mycket bättre batteritid.

FastMac hävdar själva att standbytiden är hela 750 timmar! Och taltiden ska räcka till närmare 24 timmar. iPhone 3G visar också film i 10 timmar eller spelar musik i 72 om batteriet är fulladdat.
FastMac iV pluggas in i mobilens dockningskontakt och har en inbyggd USB-port som kan ladda en Bluteooth-hörlur eller något annat tillbehör.

 
Man behöver inte ta av FastMac iV för att ladda batteriet, det är bara att plugga in mobilen i iPhone-dockan.
FastMac iV kostar 80 dollar i deras egen nätbutik.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen