TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Piffig iPod-anläggning från Pioneer

IFA 2009: Pioneer ligger minsann inte på latsidan bara för att de hoppat av TV-tillverkningen. iPod-tillbehör är en enorm marknad och Pioneer menar allvar med sin första anläggning med Sound Scapes – ljudmiljöer som spelas i bakgrunden.

forfatter
Publicerad 2009-09-06 - 19:03

Anläggningen finns i två versioner, en med tvåvägshögtalare och en med trevägshögtalare, och har den obligatoriska iPod-dockan på ovansidan. Där kopplar man in sin iPod eller iPhone, som sedan laddas samtidigt som den överför bilder och musik.

En fjärrkontroll styr anläggningen som i den mest påkostade versionen även har en inbyggd radio, samt en subbas på undersidan.

XW-NAS5 kallas hela härligheten som finns i vit metallic, rött, svart och silvergrått, och har ett ljudläge som kallas Sound Scape. Med det kan anläggningen lägga till bakgrundsljud, antingen tillsammans med musiken eller på egen hand. På så sätt kan man lyssna på vågskvalp i bakgrunden även om man sitter i sommarstugan i fjällen.

Anläggningen kostar drygt 5 000 kronor och blir en direkt rival till Boses och B&W:s iPod-anläggningar. Och den är riktigt elegant att titta på, tycker vi.

 

Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend