TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Photokina 2008!

Då var vi på plats i Köln på en av världens viktigaste mässor inom foto, video och bild där det visas produkter som passar både vardagskonsumenter, entusiaster och proffs. Vi ska rapportera om nyheter men även se till att sno med oss de roligaste prylarna hem till testlabbet.

forfatter
Publicerad 2008-09-23 - 15:25


Det har varit en hektisk månad för oss på redaktionen. Vi har lyckats besöka världens största mässa för hemelektronik, IFA i Berlin, suttit och njutit av örongodis på hifi-mässan Arken i Göteborg och nu är vi alltså i Köln på Photokina för att ta del av det mesta och bästa inom foto och video.
Vi har redan hunnit snappa upp ett par intressanta nyheter och frågan är om inte den största hittils är att Adobe idag officiellt lanserade Photoshop CS4 – nästa stora uppgradering av fotovärldens bildbehandlings-kelgris.
Mer information om det och andra nyheter kommer dyka upp successivt på webbsidan de närmaste dagarna.
Håll i hatten och håll koll på www.bildochljud.se!
 
www.photokina-cologne.com
 

Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend