TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
SOMMARERBJUDANDE PÅ LB+

Pärlor från Marantz

I flera månader har Marantz visat bilder på en hemlighet. Nu har det avslöjats att den heter Pearl och är en jubileumsanläggning som firar Ken Ishiwatas 30 år hos Marantz.

forfatter
Publicerad 2009-05-20 - 08:17


Marantz Pearl består av en SACD-spelare och en integrerad förstärkare. I pärlsvart och med små emblem som talar om att Pearl markerar 30-årsjubileet för chefsingenjör Ken Ishiwata.

De två apparaterna tillverkas bara i en begränsad upplaga om 500 stycken och heter SA-KI-Pearl och PM-KI-Pearl. De bygger på SACD-spelaren SA-15 S1 och förstärkaren PM-15 S1 som lämnar 90 watt per kanal.

SACD-spelaren har förbättrats ytterligare med en CD-mekanik från Xyron, en ny strömförsörjning och Marantz egen HDAM SA2-förstärkarkrets. Förstärkaren är utrustad med både HDAM SA2- och HDAM SA3-kretsar, skivspelaringång för MM- och MC-pickuper, samt ett förstärkt kabinett med en inkapslad ringkärnetransformator.

Priset hamnar på närmare 4 000 dollar. Per apparat.

Jubileumsanläggningen debuterar på i München-mässan High-End 2009, där vi ska rapportera om ljudet från både Marantz Pearl och mycket annat härligt.

Den som vill höra och se Ken Ishiwata berätta om sina nya pärlor kan gör det här: www.marantz.eu/kipearl/

www.septon.se
 

Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend