TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Olympus Mju tuffar till sig

Olympus solida och vattentäta SW-kameror byter namn när de nya modellerna dyker upp efter nyår. Från och med ny heter de TOUGH. Hur mycket tuffare de blir återstår att se.

forfatter
Publicerad 2008-12-15 - 12:08

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mju SW-modellerna har varit några av de tuffaste kamerorna på marknaden. De tål en rejäl omgång, djupdykningar i vatten och vårt kalla klimat.
Till exempel Mju 1050SE, en liten kompakt krabat som tål 10 minusgrader, 3 meters djup och fritt fall från dryga metern. Samtidigt som det är en kamera med 3x zoom och 10 megapixlar, precis som vanliga kompaktmodeller nu för tiden.

I och med de nya modellerna från och med januari 2009 byter SW-modellerna namn till TOUGH. Då blir de kanske ändå tuffare – kanske till och med tuffare än den tuffaste av dem alla, Mju 1030SW som tål fritt fall från två meter, dykning ner till 10 meter (40 meter med undervattenshus) och tryck på 100 kg. 
När de nya, tuffa modellerna dyker upp återkommer vi naturligtvis med test.

www.olympus.se
 

Marius


Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend