TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Nya funktioner för Navigon

Nu satsar Navigon på sin programvara Navigon Fresh. Det senaste anledningen att använda den är att man kan uppgradera 21max-serien med funktioner för TMC Pro och Text-to-speech.

forfatter
Publicerad 2008-08-13 - 15:55

Allt fler GPS-tillverkare inser att det är viktigt att ta hand om kunderna efter köpet. Att enkelt kunna uppdatera kartan, ladda ner senaste fartkamerorna och se till att mjukvaran i apparaten är fräsch är viktigt. Navigon lanserade därför nyligen programvaran Navigon Fresh.
Nu går man ett steg längre och gör det möjligt för kunderna att köpa till funktioner som inte fanns i apparaten från början. Till 21-serien kan man nu skaffa sig text-to-speech vilket är en talsyntes som kan läsa upp gatunamn så att man slipper titta på skärmen för att kontrollera att man är på rätt gata. Man kan också uppgradera till TMC Pro som dock i dagsläget bara fungerar i Tyskland, Frankrike, Finland och Storbritannien.
Priset för text-to-speech är 199 kronor.
TMC Pro kostar 460 kronor.
Ett års prenumeration på fartkameror kostar 299 kronor.

Marius


Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend