TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Ny toppmodell från Dynaudio

Focus-serien innehåller modellerna ovanför Dynaudios Excite-serie och nu kommer toppmodellen Focus 360. med dubbla basar och Dynaudios legendariska Esotar2-diskant.

forfatter
Publicerad 2008-10-31 - 12:10


Högtalaren blir den femte i serien, som vi testat flera modeller ur tidigare. Focus 360 är större än Focus 220 och har förutom större baselement även ett mellanregisterelement, vilket gör den till en trevägsmodell.
Kabinettet i HDF (träfiber med hög massa) är bestyckat med två 20-cm baselement med helgjutna membran av magnesiumpolymer och ett mindre mellanregister av samma typ. Diskanten är Dynaudios Esotar2 med vävt silkesmembran.

 
Focus 360 har kabinett som är klätt i äkta träfaner och finns i lönn, körsbär, palisaner eller svart ask. Priset är ännu inte satt men omräknat från euro lär det hamna någonstans kring 50 000 kronor per par. Det exakta priset vet vi när högtalarna släpps i december.
www.dynaudio.com

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend