TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Ny nätverksspelare från Naim

Digitala nätverksspelare är praktiska. Naim NDX är snäppet mer praktiska än andra eftersom den både streamar ljud trådlöst och har digitalingångar till dina signalkällor.

forfatter
Publicerad 2011-02-20 - 21:33

NDX påminner om HDX men har ingen inbyggd CD-spelare och färgskärmen är utbytt mot en vanlig monokrom display. Men NDX är inte mindre smart för det. Förutom USB-port på fronten till iPoden, tre digitalingångar på baksidan till andra signalkällor (med upp till 24 bit/192 kHz-upplösning) har den en antenn för trådlös streaming av musik från en PC/Mac eller en nätverkshårddisk. Den stöder de allra flesta ljudformat: WMA, MP3, MMS, AAC, Apple Lossless, WAV, FLAC, AIFF och Ogg Vorbis, i upp till 24 bit/96 kHz.
Det finns även en digital ljudutgång så att man kan koppla NDX till en förförstärkare med digitalingång, och det går att komplettera med en FM/DAB-modul om man vill.

Nätverksspelaren kan också använda Naims separata strömförsörjningar (XPS-2 och 555 PS) och den separata D/A-omvandlaren Naim DAC så att ljudkvaliteten blir ännu högre.

Naim NDX kostar 37 500 kronor.

www.naim.se

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend