Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Ny 3D-projektor från Sony

Av / 2012-08-31 - 14:10
Ny 3D-projektor från Sony

Bra 3D-projektorer är inte svåra att hitta. Men de som är rent fantastiska är trixigare att få tag i. Sony ES-modeller brukar däremot vara övertygande när biomörkret sänker sig.

Därför är nya VPL-HW50ES en intressant nyhet. Den ersätter HW30 och har en ny version av Sonys Reality Creation-processning, som stöder uppskalning av HD-kvalitet till 4K i flaggskeppet VW1000ES men märkligt nog inte i HW50ES.

Projektorn finns i svart och vitt och börjar säljas i oktober. Den är en renodlad 3D-HD-modell och har inbyggd 3D-sändare.

Att Sony själva är nöjda med nykomlingen framgår tydligt i pressmeddelandet:

”När vi lanserade VPL-HW30ES visste vi att vi hade satt en hög standard. När vi nu lanserar VPL-HW50ES är vi säkra på att vi har höjt ribban igen och satt ett nytt riktmärke för hemmabioprojektorer”, säger Tak Nakane, produktchef på Sony Europe.

Exakt hur mycket bättre HW50ES är än föregångaren tänker vi ta reda på i ett test så fort som möjligt.

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen