Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nu kommer Game of Thrones, säsong 6

Se de senaste bilderna och videorna innan sjätte säsongen brakar loss natten till måndag!

Av / 2016-04-24 - 20:01
Nu kommer Game of Thrones, säsong 6

Natten till måndag, närmare bestämt 03:00 svensk tid, är det bara att bänka sig framför TV:n när sjätte säsongen av Games of Thrones drar igång på HBO Nordic och C More Series HD.

Här är senaste trailern för årets säsong:

25 april är det alltså dags för den efterlängtade fortsättningen av Game of Thrones. Och den STORA frågan är vad som hände med Jon Snow (Kit Harrington) när han fick fjorton svärd inkörda i magen i sluten av förra säsongen.

(Foto: Produsenten)

Om du undrar på vad som hände med Snow så kan du läsa mer här …

Stark-familjens näst yngste son, Bran (Isaac H Wright), återvänder uppenbarligen i sjätte säsongen. Sedan han blev kidnappad i fjärde säsongen har vi inte sett en skymt av honom. Han är synsk och har fått den stora äran att avsluta teasern med: ”They have no idea what’s going to happen.”

 

(Foto: Produsenten)

Den förlorade sonen, Bran Stark, återvänder. Foto: HBO
Rösten i början av säsongens första teaser tillhör ingen mindre än den gamle räven Max von Sydow, som spelar Bloodraven.

För övrigt får vi återuppleva en rad brutala mord i trailern, bland annat halshuggningen av Brans far, Ned Stark (Sean Bean), det brutala mordet på Catelyn Stark, snorvalpen Olly när han tar livet av (?) av Jon Snow, Joffrey som dör giftdöden samt Rob Starks sista timme. Dessutom får vi en skymt av Arya Stark när hon förblindas.

Brans uttalande är dubbelbottnat. I den kommande säsongen får vi eventuellt bevittna Stark-familjens återkomst (ledd av Jon Snow?) plus det faktum att tittarna den här gången inte har en aning om handlingen eftersom TV-serien har hunnit ikapp böckerna ”A Song of Fire and Ice” av George R.R Martin.

Nytt för i år är att vi inte kommer att recensera säsongen. Varför då? Jo, helt enkelt för att HBO har bestämt sig för att inte skicka ut några recensionsexemplar till pressen någonstans i hela världen eftersom de vill hålla handlingen hemlig – och för att de är rädda för piratkopiering. Så den här gången är det inte bara Jon Snow som inte vet någonting…


(Foto: Produsenten)

(Foto: HBO)

 

(Foto: Produsenten)

 

(Foto: Produsenten)

 

(Foto: HBO)

 


 


Läs ”allt” om Game of Thrones här!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen