TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Nära och kära

En rolig och intelligent komedi! Vi möter den 37-åriga Uma Thurman samma dag som hon undertecknat skilsmässopapperna efter ett långt och turbulent äktenskap.

forfatter
Publicerad 2006-10-04 - 10:33

Nu kan hon äntligen påbörja sitt nya liv i frihet, men det dröjer inte länge förrän hon träffar en 23-årig man (Bryan Greenberg) och förälskar sig i honom. Vad hon inte vet är att den unge mannen är hennes psykologs son. Hos psykologen (Meryl Streep) berättar hon om det nya sexuella förhållandet och psykologen börjar så småningom inse vem den unge mannen verkligen är. Det hör till historien att Meryl Streep inte bara är förskräckt över åldersskillnaden i förhållandet, utan att hon inte vill ha Uma Thurman som svärdotter eftersom hon inte är judinna.Det är samtalen mellan Uma Thurman och Meryl Streep som får filmen att lyfta, och särskilt Meryl Streep bjuder på stor komedikonst.Detta är en typisk New York-film som är full av klichéer. Unge Bryan är konstnär och har en karriär, medan Uma jobbar på en modellbyrå. Bryan har även en vän som verkar hämtad från andra komedier vi sett förut. Men Nära och kära är ändå en fin familjeunderhållning som rekommenderas, och filmen har dessutom ett något originellt slut. Extramaterialet med intervjuer och borttagna scener är emellertid inte mycket att hurra för. PBHRegi: Ben YoungerMed: Meryl Streep, Uma Thurman, Jon Abrahams, Bryan Greenberg, Naomi AbornLand: USA     År: 2005    Längd: 1:45 t.FILM:Ljud:Extra:Bild:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend