Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Samsung läcker Galaxy S23 FE, Buds FE och Tab S9 FE

Hoppsan! Lansering 4 oktober?

Skrivet av / 2023-09-28 - 12:32
Samsung läcker Galaxy S23 FE, Buds FE och Tab S9 FE

Plötsligt dök det upp en produktsida för Samsung Galaxy Buds FE på Samsungs argentinska webbsajt. En produkt som inte har lanserats än. Hoppsan! Och inte nog med det, på sidan fanns det även foton och referenser till andra Fan Edition produkter som inte är officiella. Nämligen mobiltelefonen Samsung Galaxy S23 FE och surfplattan Samsung Galaxy Tab S9 FE. Ojdå!

Foto: Samsung

Eftersom det är den produktsidan som råkade publiceras för tidigt är det propparna vi nu vet mest om. De har ett element och tre mikrofoner i varje propp, aktiv brusreducering och upp till 30 timmars speltid utan ANC. Med brusreducering har de fortfarande hyggliga 21 timmar. De har även en ambient mode, kommunicerar med Bluetooth 5.2, är SmartThings-kompatibla och kan automatiskt byta mellan anslutna enheter.

Videor av Galaxy S23 FE visar tre kameror och indikerar att ryktena om uppgraderade kameror troligen stämmer. Inte så konstigt eftersom förra modellen var S21 FE. De ska då vara 50 Mp, 12 Mp ultrawide och 8 Mp telefoto med 3x optisk zoom. Det ryktas även om Exynos 2200 processor, 6,4-tums Dynamic AMOLED-skärm med 120 Hz och HDR10+.

Via ”Mspoweruser” (Foto: Samsung)

Bilder med specifikationer av Galaxy Tab S9 FE har också läckt. Enligt dem rör det sig om en Exynos 1380 systemkrets, en 1440 x 2304 skärm och 6 GB minne.

Foto: Samsung

Intressant är även att om man tittar riktigt noga så syns datumet 4 oktober på skärmen, vilket troligen är en ledtråd till lanseringsdatumet. Det låter faktiskt väldigt troligt, för det är samma datum som Google har sitt nästa lanseringsdatum. Att företag försöker stjäla uppmärksamhet med konkurrerande event är inte ovanligt.

Källa: Sammobile

Samsung Galaxy Tab S7 FE

Vi är inte fans av denna fan edition

Ibland är det smart att dra ner på ambitionerna för att få en mer prisvärd modell. Detta är inte ett sådant tillfälle.

Läs hela testet
Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Så blir Samsung Galaxy S24

Apple Vision Pro försenad

OnePlus 12 lanseringsdatum avslöjat?

Säkerhetsnivå: Nothing

Apple ger efter om SMS

Smidigare Apple-reseladdare

iMessage på Android

Är Humane AI Pin ett steg mot en framtid utan skärmar?

App Store-monopolet upphör

Iphone-attack utan försvar

Samsung satsar på AI

Batteritörstiga Apple-klockor

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen