Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

OnePlus 8-serien satsar på 5G

OnePlus grundare och VD tror att tiden är inne för 5G.

Av / 2020-03-10 - 15:50
OnePlus 8-serien satsar på 5G

I en exklusiv intervju med teknikmediet CNET avslöjar Pete Lau, grundare och VD för den kinesiska mobiltillverkaren OnePlus, lite om den kommande OnePlus 8-serien.

”Framöver satsar vi hårt på 5G”, berättar han för CNET.

Redan 2019 lanserade OnePlus 5G-versioner av OnePlus 7 Pro och OnePlus 7T Pro McLaren Edition, men under 2020 kan vi enligt Pete Lau räkna med att alla produkter i den kommande OnePlus 8-serien kommer att stödja 5G.

5G-paneldebatt på MWC 2019 med Pete Lau, VD för OnePlus (till vänster) och Cristiano R. Amon, chef för Qualcomm (mitten). Foto: Peter Gotschalk, Ljud & Bild

Nu kan OnePlus-användarna komma med tips

Enligt CNET kan vi förvänta oss att se de nya OnePlus 8-mobilerna i april, inklusive eventuellt en helt ny Lite-version utöver med de förväntade OnePlus 8- och OnePlus 8 Pro-modellerna.

Som alla tidigare OnePlus-mobiler kommer OnePlus 8-serien också att bygga på företagets eget OxygenOS-gränssnitt. Och i år finns det goda chanser att plattformen kommer att ha funktioner som föreslagits av användarna.

OnePlus har nämligen lanserat det så kallade IDEAS-programmet som gör det möjligt för OnePlus-fans att komma med input om förbättringar av OxygenOS-operativsystemet.

Genom den nya IDEAS-plattformen kan OnePlus-användare föreslå förbättringar av mjukvaruupplevelsen på OnePlus samt dela med sig av sina tankar och kreativa idéer om framtida funktioner.

Alla med ett OnePlus-användarkonto kan presentera en idé eller ett förslag och samtidigt stödja andras genom att rösta på dem.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ta en paus från nätet med Nokias nya dumma mobiler

Här är HMD:s egna mobiler

OnePlus på väg med nya produkter

Tracker för Google Find My-nätverket

Heineken lanserar trist mobil

Årets Edge-serie är här

Billigare iPhone-reparationer

Spårningsbrickor för alla Androidmobiler

Fiffig kombiladdare för semestern

Vad visar Apple i juni?

Galaxy Tab S6 Lite uppgraderas

Designa din drömmobil

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen