Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Officiella bilder på Samsung Galaxy S24 Ultra har läckt ut

Tack vare väl tidiga reklamskyltar i Brasilien vet vi nu exakt hur Samsungs kommande flaggskepp ser ut.

Skrivet av / 2024-01-02 - 14:29
Officiella bilder på Samsung Galaxy S24 Ultra har läckt ut

Sedan tidigare har vi fått veta att Samsung kommer att lansera sina nästa toppmodeller ovanligt tidigt. Redan den 17 januari kommer Galaxy Unpacked-eventet att hållas i USA. Vi har tidigare fått se läckta bilder på alla färgvarianter för Galaxy S24, Galaxy S24+ och Galaxy S24 Ultra. Men det var pyttesmå bilder så det var svårt att se exakt hur de ser ut i detalj.


Nu har dock marknadsavdelningen i Brasilien varit lite väl ivriga att sätta upp reklamskyltar, vilket genast fotograferades och hamnade på nätet. På bilderna får vi se Galaxy S24 Ultra i Titanium Gray-färgen med en S Pen i matchande färg. Formspråket är väldigt likt Galaxy S23 Ultra. Vi får också en närmare titt på de fyra kamerorna och laserfokus-enheten.

Samsungs tagline för eventet verkar vara ”AI is coming” och för det ändamålet har mobilerna antingen systemkretsen Exynos 2400 eller Snapdragon 8 Gen 3. De är byggda för att kunna hantera AI-funktioner direkt på enheten utan att förlita sig på molntjänster.

Vi har också fått veta en del om specifikationerna. Alla ska ha OLED-skärmar med 120 Hz uppdateringsfrekvens, upp till 2600 nit ljusstyrka och Gorilla Glass Armor. De mindre modellerna är byggda av aluminium, medan Ultra-modellen liksom iPhones toppmodeller nu är byggd av titan. Alla har skyddsklass IP68 och fingeravtrycksläsare under skärmen, samt att Ultra-modellen kommer med S Pen.

Läs också Samsung Galaxy S23 Ultra vs. Samsung Galaxy S24 Ultra Samsung Galaxy S24 Ultra delar design med sin föregångare, men det finns fortfarande små skillnader enligt nya läckta bilder.
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Enorm läcka avslöjar allt om ny toppmobil

Slut på webappar på hemskärmen

Returerna ökar för Vision Pro

Kunder rekordnöjda med Galaxy S24

Sömnapné-varning i Samsung Health

Populär smartklocka från Huawei blir grön

Är detta slutet för Nokia?

Apple Vision Pro – Här är recensenternas dom!

5G för alla!

Honors tunna vikmobil kommer hit

Stora förändringar på gång för iOS, Safari och App Store - och Fortnite kommer tillbaka!

Nej, Samsung Galaxy S22 kommer inte att få nya AI-funktioner

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen