Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nya bilder på iPad Air 2?

Efterträdaren till iPad Air är på gång. Men är det den vi ser här?

Av / 2014-10-09 - 09:02
Nya bilder på iPad Air 2?

En vietnamesisk blogg som heter Tinhte.vn hävdar att de fått tag i ett exemplar av den surfplatta som Apple av allt att döma ska presentera längre fram i oktober.

p9oepkgwe7rhucy6mggq

Om bilderna föreställer äkta vara är extremt svårt att säga, för även om produkten som visas på videon nedan ser ut som äkta vara så sätts den aldrig på. Av allt att döma handlar det om en version utan innanmäte, och även om den visst kan komma från Apple så behöver det inte nödvändigtvis vara den slutgiltiga versionen. Bilderna i den här artikeln ska därför tas med en nypa salt.

qwa6ivkepguwrpbpdphc
Ska vi lita på den här bilden så får iPad Air 2 en Touch ID-fingeravtryckläsare. 

Å andra sidan liknar produkten på bilderna något vi har sett förut. Redan i augusti skrev vi om läckta bilder på kommande iPad Air 2, och alla detaljer är likadana på de nya bilderna. Till exempel är den nya surfplattan tunnare, har fått nya volymknappar och en ny design på högtalargrillen längst ner.

Annons

2608943_iPad_Air_2-9

Ska vi lita på andra rykten som florerar så får iPad Air 2 en Touch ID-fingeravtrycksläsare, snabbare A8-processor och ett utförande i en ny färgvariant: samma champagne-guld som iPhone 6 och iPhone 6 Plus finns i. Den nya iPad-modellen sägs bli 7 mm tjock, medan nuvarande iPad Air är 7,5 mm.

Källa: Macrumors

http://www.youtube.com/watch?v=nNC9KPZNtmQ

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den tunnaste vikbara smarttelefonen från Samsung hittills

Mobilen blir din sekreterare

Android 15 släppt för Pixel

Uppdaterad iPad mini får A17 Pro-chip

Läcka avslöjar iPhone SE-detaljer

Google AI nu i Motorola-mobiler

Mediatek rustar för AI-mobiler

Världens tunnaste iPhone nästa år?

Google tjuvlyssnar på din Pixel

Nu kommer Androids stöldskyddsfunktioner

Åh nej, Samsung One UI 7 kommer inte förrän 2025

Oura Ring 4 med betydande förbättringar

Ljud & Bild