TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Ny Garminklocka ska göra dig till en bättre golfspelare

Garmin vill hjälpa dig toppa formen på golfbanan.

forfatter
Publicerad 2022-05-05 - 15:24

Approach S12 – 2022 Edition är Garmins nya tillskott för alla golfare. Bland specifika golffunktioner finns bland annat 42 000 förinlästa banor, avstånd till greenens framkant, mitt och bakkant. Den informerar dig om hinder på banan, doglegs med mera och enligt uppgift ska klockans display vara så pass ljusstark att den ska fungera finfint i strålande sol.

Väl på banan bör fokus ligga på spelandet vilket gör att funktionen ”Big numbers” (större siffror på displayen) underlättar när du ska mäta avstånd.

Approach S12 – 2022 Edition fungerar såklart bäst tillsammans med appen Garmin Golf där du kan dela resultatlistor veckovis, se din score i realtid och intjänade slag. Du behöver inte hålla reda på ett scorekort, ange score på klockan och för sedan över det till Garmin Golf-appen.

Approach S12
Vilken färg passar dagens outfit bäst? Havsblå, skiffergrå eller tropikgrön? (Foto: Garmin)

Är du nyfiken på hur långt du slår med varje klubba? Para ihop med ett komplett set av Approach CT klubbsensorer och få automatisk klubbspårning. Med funktionen Green View kan du se greenens utformning och flytta flaggans placering för ytterligare hjälp.

Enligt pressmeddelandet ska det inbyggda uppladdningsbara batteriet vara upp till 30 timmar i golfläge med GPS, vilket innebär att en heldag på golfbanan med 36 hål inte ska vara några bekymmer.

Pris och tillgänglighet Garmin Approach S12 – 2022 Edition

Klockan finns i tre nya färger, allt för att passa dagens outfit på banan.

Prislappen ligger på 2 399 kronor och den finns att köpa nu.

Lämna en kommentar

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Hamnade år 1995 av en slump på tidningen Elektronikvälden (som sedan bytte namn till Ljud & Bild). Fram till 2013, då hon valde att prova sina vingar på annat håll, hade hon varit projektledare, journalist och redaktionschef. Sedan mars 2021 är hon tillbaka på frilansbasis. Åsa skriver främst om användningsbara prylar som gör livet roligare. Hon ser eventuellt saker och ting från ett litet annat perspektiv än sina kollegor.
MSI RTX 40: Nya prisbelönta serier med bärbara datorer

Ta språnget till en helt ny nivå med de senaste grafikkorten i GeForce RTX 40-serien och 13:e generationens Intel® Core™-processorer.

lbpluss
Bra instegsmodell En smartklocka för barn som även är en mobiltelefon. Skräddarsydd för att passa både barnens och föräldrarnas behov.
Apple lanserar ny streamingtjänst Den nya tjänsten fokuserar på klassisk musik.
Spotify-appen blir smartare: lanserar personlig DJ med AI-teknik Ny version av mobilappen med kraftigt förbättrad användarvänlighet - inklusive en egen DJ med AI-teknik. Däremot inga nyheter om Hi-Fi eller Spatial Audio.
3D är tillbaka! Även om kalendern visar 2023 och inte 2010, försöker sig kinesiska ZTE på en ny surfplatta med glasögonfri 3D-skärm.
Remarkable 2 får äntligen tangentbord Tangentbord och fodral i ett.
Följ Ljud & Bild