TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

MWC 2022: Nokia lanserar nya C-serien med billiga mobiler

Adam Ferguson från HMD Global berättar om företagets nya Nokia-mobiler.

forfatter
Publicerad 2022-03-01 - 19:50

På Mobile World Congress har HMD Global, företaget bakom Nokia-telefonerna, presenterat tre nya Nokia-smartmobiler i C-serien: C21, C21 Plus och C2 2nd edition.

De tre nya mobilerna är symbolen för den hållbarhet och långvariga batteritid som gjorde Nokia-telefonerna kända för flera år sedan, skriver företaget i ett pressmeddelande, och fortsätter:

Nokia-telefonerna har införlivat en vacker finsk estetik som också är funktionell. Företaget stärker sin framgångsrika Nokia C-serie, som introducerades 2020 och redan står för 16 % av företagets totala smartphone-försäljning under de senaste 5 åren.

(Foto: HMD Global)

Priser

Nokia C21 Plus finns i grå färg och kostar 1 600 kronor för varianten med 2 GB RAM och 32 GB inbyggt lagringsutrymme.

Nokia C2 2nd finns också i grått och kostar 1 400 kronor med samma specifikationer.

Här är en video med Adam Ferguson från HMD Global som berättar om de nya mobilerna:

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
En uppgraderad nedgradering OnePlus 10T är en bra mobiltelefon, men allt är inte guld och gröna skogar. Den har några kompromisser i bagaget.
Stort ståhej om ingenting Kan en mobiltelefon vara modig, varm och själfull?
Ingen mer Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officiellt bekräftat att alla modeller i den kommande Samsung Galaxy S23-serien uteslutande har Snapdragon-processorer under skärmen. Exynos är ute.
En liten bit dynamit Zenfone 9 kör om alla märkesmobiler med en prestanda i high-end-klassen till premiumpris. Och kameran är helt galen.
Den snabbaste mobilen Asus ROG Phone 6 är stor och dyr. Och den snabbaste mobilen vi har sett.
Nya OnePlus-mobilen presenteras 3 augusti Levereras med den nya Snapdragon 8+ Gen 1-processorn och OxygenOS 13.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend