Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Motorola firar 100 miljoner moto-mobiler

Fyra kameror, 6,4-tums skärm och två dagars batteritid ser ut som ett bra recept på en vardagsmobil som klarar det mesta.

Skrivet av / 2020-02-10 - 16:28
Motorola firar 100 miljoner moto-mobiler

Motorola firar att de har sålt 100 miljoner moto g-mobiler över hela världen genom att lansera en mobil som förmodligen lär kunna spä på försäljningssiffrorna ännu mer.

Nya moto g8 power är utrustad med ett batteri på hela 5 000 mAh, vilket ska se till att den håller i två dagar med normal användning. Det finns fyra kameror: en huvudkamera på 16 Mp, ett vidvinkelobjektiv, ett zoomobjektiv samt ett makroovjektiv. Och naturligtvis en selfie-kamera med Quad Pixel-teknik.

Moto g8 power är gjord för att ge liv åt användarens favoritinnehåll. Tack vare den 6,4 tum stora Max Vision-skärmen i FHD+ och dubbla stereohögtalare som kalibrerats av Dolby® har du full tillgång till underhållningens värld, skriver Motorola på sin hemsida.

Processorn är en Snapdragon 665 octacore med 4 GB RAM och 64 GB lagringskapacitet. Inte överväldigande, men vi befinner oss trots allt i ekonomiklassen – och det räcker naturligtvis för det mesta. Skärmens upplösning framgår inte av Motorolas material.

Tillgänglighet och pris

Moto g8 power släpps 5 mars och kostar 2 500 kronor.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Se den stora bilden med din Google Pixel

Samsung redo med nya prisvärda mobiler

Proffsig lagring för mobilvideo

Polestarmobilen på gång

Budgetmobil från Nothing

Apple tillåter webappar trots allt

Nya funktioner för Pixel-enheter

Sagan om ringen?

OnePlus Watch 2 presenterad i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Här är Xiaomi 14 och Xiaomi 14 Ultra

Torka inte mobilen i ris

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen