Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Mophie Magsafe-laddare för resan och skrivbordet

En teleskopisk skrivbordsladdare och en hopfällbar trådlös laddare för alla dina Apple-prylar

Av / 2023-10-24 - 14:36
Mophie Magsafe-laddare för resan och skrivbordet

En av de fiffigare sakerna med senaste årens iPhone-modeller var när Apple införde den trådlösa Magsafe-laddning. I princip är det en QI-laddar, vilket även finns för Android, men en magnet ser till att telefonen sitter perfekt för optimerad laddning. Dessutom gör magneten att laddaren kan hålla mobilen i praktisk vinkel, antingen på skrivbordet eller i bilen.

Även om du föredrar Android-mobiler kan du fortsätta läsa. För den kommande QI2-standarden inkluderar Magsafe så att alla märken av mobiler ska kunna dra nytta av de smarta tillbehören. Många hade hoppats att det skulle komma redan med Google Pixel 8, men vi ska nog inte behöva vänta länge till.

Foto: Mophie

Mophie 3-in-1 extendable stand with MagSafe

Skrivbordsladdare för Magsafe (15 watt), Apple Watch (7,5 watt) och Airpods (5 watt) har vi sett tidigare. Men denna har ett trick i bakfickan, nämligen att iPhone-laddaren sitter på en teleskoparm så att man kan ha den i ansiktshöjd. Dessutom är den vinklingbar, vilket gör att man kan använda den som mobilställ för videosamtal. Basen är av robust stål för att den inte ska tippa. Pris: 1 699 kronor.

Läs mer hos Zagg

 

Vi är glada att erbjuda dessa produkter från mophie som erbjuder praktiska och mångsidiga laddningslösningar. Det justerbara 3-i-1 stället frigör plats på skrivbordet och håller mobilen inom synhåll, samtidigt som 3-i-1 reseladdaren säkerställer laddning under resor, säger Gavin Slevin, vd för ZAGG International.

 

Mophie 3-in-1 travel charger with MagSafe

Den andra laddaren är för semestern eller affärsresan. Den hopvikbara laddaren är bara att veckla ut på nattduksbordet och vips har du trådlösa laddare för iPhone, Apple Watch och Airpods. (Eller så kan du faktiskt lägga en Android-mobil där, för det är ju QI-laddning). Det medföljer ett resefodral, en usb-c-kabel och en 30 watts nätadapter. Pris 1 799 kronor.

Läs mer hos Zagg

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Apple Vision Pro-försäljningen i USA är praktiskt taget "död"

Äntligen hastighet i Google Maps

Samsung gör nya och bättre vikbara med AI

Nya smartklockor från Samsung med fokus på hälsa och friluftsliv

Galaxy Ring kommer inte till Sverige just nu

Budgetmobil och billig smartklocka från CMF by Nothing

Google säger adjö till Samsung-chip

Galaxy Unpacked: Så dyr blir Samsung Galaxy Ring

Galaxy Unpacked: Ny läcka avslöjar allt!

Rekordförsäljning av kommande iPhone tack vare Apple Intelligence?

Galaxy Unpacked: Enorm Samsung Galaxy Watch-läcka

Nästa Google Pixel kommer den 13 augusti

Rulla till toppen