Search
Generic filters

Mobil från Pepsi!

Här är de första läckta bilderna.

Nej, det är inte 1:a april. Det är inte ens vår. Pepsi har faktiskt utvecklat en smartmobil, Pepsi P1, men den ska bara släppas på den kinesiska marknaden. Det bekräftade den amerikanska läskjätten i dag.

”Vi är glada att kunna meddela att Pepsi för närvarande samarbetar med en licenspartner för att kunna lansera en rad produkter, bland annat mobiltelefoner och tillbehör, på marknaden i Kina under de kommande månaderna”, säger Pepsi i ett pressmeddelande.

Någon mer officiell information har inte Pepsi lämnat ifrån sig, men en läcka som rapporterats av Mobipicker.com avslöjar att Pepsi-telefonen hamnar i mellanklassen och har en stor 5,5-tums skärm med Full HD-upplösning, 1,7 GHz-processor, 2 GB RAM och 16 GB lagringsplats. Kameran har 13 Mp och operativsystemet är Android Lollipop i version 5.1. På den kinesiska marknaden kommer priset att motsvara ungefär 2 000 svenska kronor.

Bilden nedan kommer från Mobipicker.com läcktes ursprungligen på en ”Pepsi Phone”-sida på Weibo, den kinesiska motsvarigheten till Facebook, men sidan finns inte längre kvar.

Skærmbillede-2015-10-27-kl.-18.29.51

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan vara den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

  Riktpris: 14600 kr Galaxy Note 20 är en överraskning på flera sätt

  Motorola Moto g 5G plus

  Riktpris: 4490 kr Den billigaste 5G-mobilen på marknaden

  OnePlus Nord

  Riktpris: 5600 kr Upp till bevis!

  Xiaomi Mi 10 Pro (kamera)

  Riktpris: 12000 kr Billigmärket Xiaomi slår till med en utmärkt kamera
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.