Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Microsoft Band till Windows Phone

Det nya fitness-armbandet funkar med både Windows Phone, Android och iOS.

Microsoft har just lanserat ett fitness-armband till Windows Phone. Microsoft Band, som produkten heter, stöder dessutom både iOS och Android.

Microsoft Band har färgskärm och kommunicerar med Microsofts nya Health-app. Armbandet mäter pulsen och fungerar som stegräknare. Den kan dessutom beräkna kaloriförbrukning och hålla koll på hur bra du sover på nätterna.

MicrosoftBand_Phone_RunMappingUI_RGB-2040.0

Diverse smartklockfunktioner är också en del av paketet. Armbandet kan meddela dig när du får ett e-postmeddelande och ger ifrån sig en påminnelse om något händer i kalendern.  Och så kan det naturligtvis berätta om SMS, missade samtal och meddelanden från Facebook och Twitter. Microsoft Band har till och med inbyggd GPS och mäter UV-strålning!

I USA kostar armbandet 199 dollar, vilket är strax under 1500 kronor. Om, och i så fall när, Microsoft Band hittar hit till våra breddgrader vet vi inte ännu.

Annons

Här är Microsofts video:

forfatter

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.