TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
L&B:s Julkalender 2022
Nyhet

iPhone Mount med MagSafe for Mac laptops

Belkin släpper två praktiska skärmfästen för iPhone med MagSafe.

forfatter
Publicerad 2022-10-24 - 15:32

Kamerorna på nyare iPhone-modeller är bra på det sätt att de kan användas som webbkamera i kommande MacOS Ventura, men det kan vara knepigt att få   mobilen placerad så att bilden på skärmen blir bra.

Det finns några mer eller mindre smarta lösningar på problemet, men Belkins lösning verkar vara smartare än de flesta.

iPhone Mount med MagSafe för Macbook, och en version för skärmar och iMac, är en enkel hållare som fästs på en iPhone med magnetisk MagSafe på baksidan. Som visas på bilden nedan.

Mount for laptops 1080x1080
Mount for laptops Foto: Belkin

MagSafe-hållaren har ett fäste som hakas över skärmkanten på en MacBook och kan vridas till porträttläge, såväl som landskapsläge som visas på bilden.

Själva fästet kan vikas ihop när det inte används, och det är så litet att det lätt får plats i en ficka.

Mount-for-laptops_black_1 Mount-for-laptops_black_4
<
>
Foto: Belkin

MagSafe för Mac finns i två versioner, en för laptop-skärmar och en för iMac- och PC-skärmar, och med ett pris på 30 USD är det inte någon stor utgift. MagSafe-hållaren kan också användas som bordsstativ när man behöver se innehåll på skärmen bättre.

Mount for laptops 1824x874 2
Mount for laptop

 MagSafe for Mac passar till:

 • iPhone 14-modellerna
 • iPhone 13-modellerna
 • iPhone 12-modellerna
 • MacBook Air M2 och MacBook Air M1
 • MacBook Air Retina 13”
 • MacBook Pro M2 13”
 • MacBook Pro M1 13”
 • MacBook Pro 13”
 • MacBook Pro 14”
 • MacBook Pro 15”
 • MacBook Pro 16”
 • MacBook Retina 12”

Annons
forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna en kommentar

Ny uppdatering för Garminanvändare Garmin släpper funktionsuppdateringar till flera av sina smarta sportklockor och cykeldatorer
En Musk-mobil? Ja tack! Elon Musk hävdar att Apple hotar att ta bort Twitter från App Store. Skulle det hända lovar teknikmiljardären att utveckla sin egen mobiltelefon. Vi ser redan fram emot det.
Nej, USA förbjuder INTE alla Huawei-produkter Amerikanska myndigheters fokus ligger på att stoppa försäljningen av telekommunikationsutrustning och övervakningsteknik från fem namngivna kinesiska företag.
Kungen av vikmobiler är tillbaka Tredje gången gillt, visar Motorola Razr 2022. Äntligen lever Motorolas hopfällbara mobil upp till sin ikoniska föregångare.
Lång men medelmåttig användningstid Nokia X30 5G är den grönaste telefonen från finska HMD, men prestanda är inte imponerande.
Huawei: Så går du runt HBO:s blockad Huawei bekräftar problem med streamingtjänster men föreslår en lösning.
Följ Ljud & Bild