Search
Generic filters

iPhone 6 ser ut som iPhone 5C

Även om ”billiga” iPhone 5C inte har varit någon succé för Apple så kommer de att använda samma design när de ska bygga kommande iPhone 6.

Apple sägs vara på gång med två helt nya iPhone-modeller, båda med större skärm än nuvarande iPhone 5S och 5C. Om man ska lita på den japanska bloggen Macotakara blir det en smartmobil med 4,7-tums skärm och en phablet-mobil med 5,7-tums skärm. Som vi tidigare rapporterat är chansen stor för att skärmen kommer att vara gjord av hårt safirglas.

Men Macotakara refererar till källor inifrån Apple och går ett steg till när de hävdar att den större av de två iPhone 6-modellerna kommer att ha en design som är ett mellanting mellan iPhone 5C och 7:e generationens iPod nano!

ipodnano7g_0-100007989-gallery

Både iPhone 5C och senaste iPod nano har rundade hörn och finns i många glada färger. Vilket alltså, om den japanska bloggen har rätt, också kommer att gälla den större av de två iPhone 6-modellerna. Den påstås för övrig bara vara 7 mm tunn, vilket är en halv millimeter tunnare än iPad Air.

0_iPhone5c_34L_AllC_811106a

Macotakara har haft rätt förut i sina förutsägelser om kommande Apple-modeller. Förra året var det den japanska bloggen som avslöjade att iPhone 5C skulle finnas i många olika färger, och de var också först med att berätta att iPhone 5S skulle ha två LED-blixtar.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan vara den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

  Riktpris: 14600 kr Galaxy Note 20 är en överraskning på flera sätt

  Motorola Moto g 5G plus

  Riktpris: 4490 kr Den billigaste 5G-mobilen på marknaden

  OnePlus Nord

  Riktpris: 5600 kr Upp till bevis!

  Xiaomi Mi 10 Pro (kamera)

  Riktpris: 12000 kr Billigmärket Xiaomi slår till med en utmärkt kamera
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.