Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

iPhone 6 ser ut som iPhone 5C

Även om ”billiga” iPhone 5C inte har varit någon succé för Apple så kommer de att använda samma design när de ska bygga kommande iPhone 6.

Av / 2014-03-12 - 17:39
iPhone 6 ser ut som iPhone 5C

Apple sägs vara på gång med två helt nya iPhone-modeller, båda med större skärm än nuvarande iPhone 5S och 5C. Om man ska lita på den japanska bloggen Macotakara blir det en smartmobil med 4,7-tums skärm och en phablet-mobil med 5,7-tums skärm. Som vi tidigare rapporterat är chansen stor för att skärmen kommer att vara gjord av hårt safirglas.

Men Macotakara refererar till källor inifrån Apple och går ett steg till när de hävdar att den större av de två iPhone 6-modellerna kommer att ha en design som är ett mellanting mellan iPhone 5C och 7:e generationens iPod nano!

ipodnano7g_0-100007989-gallery

Både iPhone 5C och senaste iPod nano har rundade hörn och finns i många glada färger. Vilket alltså, om den japanska bloggen har rätt, också kommer att gälla den större av de två iPhone 6-modellerna. Den påstås för övrig bara vara 7 mm tunn, vilket är en halv millimeter tunnare än iPad Air.

0_iPhone5c_34L_AllC_811106a

Macotakara har haft rätt förut i sina förutsägelser om kommande Apple-modeller. Förra året var det den japanska bloggen som avslöjade att iPhone 5C skulle finnas i många olika färger, och de var också först med att berätta att iPhone 5S skulle ha två LED-blixtar.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Flytta fotona från Google till iCloud

Apple Vision Pro-försäljningen i USA är praktiskt taget "död"

Äntligen hastighet i Google Maps

Samsung gör nya och bättre vikbara med AI

Nya smartklockor från Samsung med fokus på hälsa och friluftsliv

Galaxy Ring kommer inte till Sverige just nu

Budgetmobil och billig smartklocka från CMF by Nothing

Google säger adjö till Samsung-chip

Galaxy Unpacked: Så dyr blir Samsung Galaxy Ring

Galaxy Unpacked: Ny läcka avslöjar allt!

Rekordförsäljning av kommande iPhone tack vare Apple Intelligence?

Galaxy Unpacked: Enorm Samsung Galaxy Watch-läcka

Rulla till toppen