Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

iPhone 3G släpps 11 juli

Nu är iPhones nya 3G-modell lanserad och försäljningsstarten i Sverige är spikad. TeliaSonera börjar sälja den efterlängtade mobilen den 11 juli.

Av / 2008-06-10 - 14:54
iPhone 3G släpps 11 juli


Ryktena om en kommande 3G-iPhone har nu visat sig vara sanna och självklart är det denna modell som nu lanseras i Europa. Den nya tunnare modellen kommer i svart eller vitt med en baksida i svart plast. De stora hårdvarunyheterna är annars Turbo-3G och inbyggd GPS. Positionering görs med en kombination av mobilnätet och GPS. Många hade hoppats att även den klena kameran skulle få en uppryckning men det är fortfarande en 2-megapixels kamera utan autofokus. Passningstiden ligger på 300 timmar och taltiden på 5 timmar.
iPhone 3G
Den nya iPhone 2.0 programvaran innebär däremot en del trevliga nyheter. Man kan nu koppla upp sig och synka med Microsoft Exchange vilket gör den betydligt mer intressant som en arbetsmobil. Dessutom ersätts den gamla nättjänsten Dot Mac med den nya Me.com. Den fungerar som en länk mellan telefonen och exempelvis Outlook så att man kan synkronisera kontakter, e-post, kalender och bilder mellan dem. Man kommer dessutom att kunna köpa och ladda ner program direkt från mobilen på den nya Appstore.
16 GB modellen har ett riktpris på 299 dollar och 8 GB på 199 dollar. Svenska priser är inte klara men gissningsvis kommer det bli någon form av subventionering om man tecknar långa abonnemang.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tracker för Google Find My-nätverket

Heineken lanserar trist mobil

Årets Edge-serie är här

Billigare iPhone-reparationer

Spårningsbrickor för alla Androidmobiler

Fiffig kombiladdare för semestern

Vad visar Apple i juni?

Galaxy Tab S6 Lite uppgraderas

Designa din drömmobil

Blir det Google-AI i iPhone?

Lättare byta från iPhone till Android

Se den stora bilden med din Google Pixel

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen