Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

iPhone 3G släpps 11 juli

Nu är iPhones nya 3G-modell lanserad och försäljningsstarten i Sverige är spikad. TeliaSonera börjar sälja den efterlängtade mobilen den 11 juli.

Av / 2008-06-10 - 14:54
iPhone 3G släpps 11 juli


Ryktena om en kommande 3G-iPhone har nu visat sig vara sanna och självklart är det denna modell som nu lanseras i Europa. Den nya tunnare modellen kommer i svart eller vitt med en baksida i svart plast. De stora hårdvarunyheterna är annars Turbo-3G och inbyggd GPS. Positionering görs med en kombination av mobilnätet och GPS. Många hade hoppats att även den klena kameran skulle få en uppryckning men det är fortfarande en 2-megapixels kamera utan autofokus. Passningstiden ligger på 300 timmar och taltiden på 5 timmar.
iPhone 3G
Den nya iPhone 2.0 programvaran innebär däremot en del trevliga nyheter. Man kan nu koppla upp sig och synka med Microsoft Exchange vilket gör den betydligt mer intressant som en arbetsmobil. Dessutom ersätts den gamla nättjänsten Dot Mac med den nya Me.com. Den fungerar som en länk mellan telefonen och exempelvis Outlook så att man kan synkronisera kontakter, e-post, kalender och bilder mellan dem. Man kommer dessutom att kunna köpa och ladda ner program direkt från mobilen på den nya Appstore.
16 GB modellen har ett riktpris på 299 dollar och 8 GB på 199 dollar. Svenska priser är inte klara men gissningsvis kommer det bli någon form av subventionering om man tecknar långa abonnemang.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Flytta fotona från Google till iCloud

Apple Vision Pro-försäljningen i USA är praktiskt taget "död"

Äntligen hastighet i Google Maps

Samsung gör nya och bättre vikbara med AI

Nya smartklockor från Samsung med fokus på hälsa och friluftsliv

Galaxy Ring kommer inte till Sverige just nu

Budgetmobil och billig smartklocka från CMF by Nothing

Google säger adjö till Samsung-chip

Galaxy Unpacked: Så dyr blir Samsung Galaxy Ring

Galaxy Unpacked: Ny läcka avslöjar allt!

Rekordförsäljning av kommande iPhone tack vare Apple Intelligence?

Galaxy Unpacked: Enorm Samsung Galaxy Watch-läcka

Rulla till toppen