Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Huawei visar fet phablet

Phablet med 4G, 6.1-tums skärm och kraftfullt batteri

Av / 2014-01-09 - 09:17
Huawei visar fet phablet

Huawei hänger på i phablet-trenden (det vill säga ett mellanting av ”phone” och ”tablet”) med nya Ascend Mate 2. Enligt Huawei är det en enhet som gör det enkelt att jobba med bilder eller att använda den för jobb på resan. Det egna Emotion UI gränssnittet ska göra det lättare att använda den med en hand trots skärmstorleken.

11798323104_ee39d43822_b

“With HUAWEI Ascend Mate2 4G, we are bringing the benefits and convenience of superfast connectivity to people everywhere,” said Colin Giles, Executive Vice President, Huawei Consumer Business Group. “HUAWEI Ascend Mate2 4G is power-packed for the mobile generation who want non-stop entertainment on the go, such as the ability to snap and download photo albums in seconds or use their smartphone as their mobile office.”

Detta på grund av den 6.1 tum stora skärmen som är utmärkt för dokument, foton och film. Den är även utrustad med en 13-megapixel kamera med bakbelyst sensor och F2,0 objektiv för ljussvaga miljöer.

huawei-ascend-mate-2-4g-09

För att överföra allt snabbt har den 4G LTE Cat4 som klarar hela 150 Mbit/s. På insidan hittar vi en 1,6 GHz quadcore processor och ett kraftfullt batteri på 4050 mAh som påstås räcka 30% längre än konkurrenternas. Det ska till exempel räcka för en halv dags surfande.

www.huaweidevice.com

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

HMD Skyline oväntat cool mobil

Youtube hittar låten du nynnar på

Nästa Sony-mobil kan sakna viktig kamerafunktion

OnePlus redo för en kall sommar med heta produkter

Läcka om Google Pixel 9

Slut på ensamrätt för Apple Pay

Flytta fotona från Google till iCloud

Apple Vision Pro-försäljningen i USA är praktiskt taget "död"

Äntligen hastighet i Google Maps

Samsung gör nya och bättre vikbara med AI

Nya smartklockor från Samsung med fokus på hälsa och friluftsliv

Galaxy Ring kommer inte till Sverige just nu

Rulla till toppen