Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik
L&B Home:s Julkalender: Lucka 11Delta

Gratis Adobe-app till iPad

Med Adobes gratis-app kan kreativa användare jobba med bilder, färger och former i farten.

Skrivet av / 2015-04-09 - 09:35
Gratis Adobe-app till iPad

Tanken med gratis-appen Comp CC, som redan går att ladda ner från App Store, är att göra det möjligt att jobba på iPaden när man befinner sig på resande fot. När man kommer tillbaka till kontoret fortsätter man med bildredigeringen i Photoshop, att göra illustrationer i Illustrator eller att göra layout i InDesign

2015_03_31-Adobe-Comp-CC-Screenshots

Appen innehåller inga fullversioner av Photoshop, Illustrator eller InDesign utan innebär alltså bara en möjlighet att göra ändringar och jobba med idéer i farten och sedan finputsa dem på en Mac eller PC, berättar Adobe i ett pressmeddelande.

”En Ipad skapar stora möjligheter för att arbeta i farten, men det blir bara meningsfullt om användarna löpande kan synkronisera med sin Mac eller pc och i desktop-miljö finputsa. Med Comp CC har vi gjort designprocessen mycket smidigare så att den passar till den moderna designerns vardag”, säger Jes Schyum, nordisk kommunikationschef på Adobe.

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samsung Galaxy S23 Ultra vs. Samsung Galaxy S24 Ultra

Exklusiv dykarklocka från Withings

Gemini Nano i Google Pixel 8 Pro

OnePlus har lanserat OnePlus 12

Samsungs webbläsare för Windows

När får min Samsung-mobil Android 14?

Så blir Samsung Galaxy S24

Apple Vision Pro försenad

OnePlus 12 lanseringsdatum avslöjat?

Säkerhetsnivå: Nothing

Apple ger efter om SMS

Smidigare Apple-reseladdare

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen