Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Dessa Samsung-produkter lanseras i augusti

Nästa Samsung Galaxy Unpacked kommer att äga rum den 11 augusti. Välkänd Twitter-användare har läckt ut hela lanseringen i förväg.

Av / 2021-07-13 - 21:52
Dessa Samsung-produkter lanseras i augusti

Evan Blass, på Twitter känd som @evleaks, har genom åren läckt information om otaliga mobillanseringar – inklusive Samsung Galaxy S7-serien och iPhone SE i 2016 – och nu skapar han återigen uppmärksamhet genom att läcka om den kommande Samsung Galaxy Unpacked, som är planerad att äga rum den 11 augusti.

Blass har just läckt ut officiella illustrationer av alla produkter som förväntas lanseras nästa månad. Inklusive två nya vikbara mobiler, Samsung Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3, samt Samsung Galaxy S21 FE, som är en budgetvänlig efterträdare till Samsung Galaxy S20 FE.

Enligt ryktet är Samsung också på väg med två nya smartwatches, Galaxy Watch 4 Classic och Galaxy Watch 4 Active, och sist men inte minst kan vi också förvänta oss att se Galaxy Buds 2, den senaste versionen av Samsungs trådlösa hörlurar.

Inga specifikationer

De läckta bilderna avslöjar inte mycket om konfigurationen eller specifikationerna av de kommande produkterna, men baserat på tidigare rykte finns det goda skäl att tro att åtminstone Galaxy Z Fold 3 stöder Samsungs S-Pen.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

OnePlus på väg med nya produkter

Tracker för Google Find My-nätverket

Heineken lanserar trist mobil

Årets Edge-serie är här

Billigare iPhone-reparationer

Spårningsbrickor för alla Androidmobiler

Fiffig kombiladdare för semestern

Vad visar Apple i juni?

Galaxy Tab S6 Lite uppgraderas

Designa din drömmobil

Blir det Google-AI i iPhone?

Lättare byta från iPhone till Android

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen