TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Dessa Samsung-produkter lanseras i augusti

Nästa Samsung Galaxy Unpacked kommer att äga rum den 11 augusti. Välkänd Twitter-användare har läckt ut hela lanseringen i förväg.

forfatter
Publicerad 2021-07-13 - 21:52

Evan Blass, på Twitter känd som @evleaks, har genom åren läckt information om otaliga mobillanseringar – inklusive Samsung Galaxy S7-serien och iPhone SE i 2016 – och nu skapar han återigen uppmärksamhet genom att läcka om den kommande Samsung Galaxy Unpacked, som är planerad att äga rum den 11 augusti.

Blass har just läckt ut officiella illustrationer av alla produkter som förväntas lanseras nästa månad. Inklusive två nya vikbara mobiler, Samsung Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3, samt Samsung Galaxy S21 FE, som är en budgetvänlig efterträdare till Samsung Galaxy S20 FE.

Enligt ryktet är Samsung också på väg med två nya smartwatches, Galaxy Watch 4 Classic och Galaxy Watch 4 Active, och sist men inte minst kan vi också förvänta oss att se Galaxy Buds 2, den senaste versionen av Samsungs trådlösa hörlurar.

Inga specifikationer

De läckta bilderna avslöjar inte mycket om konfigurationen eller specifikationerna av de kommande produkterna, men baserat på tidigare rykte finns det goda skäl att tro att åtminstone Galaxy Z Fold 3 stöder Samsungs S-Pen.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategichef och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Extremt för de extrema Med solenergiladdning, safirglas och titan klarar Enduro 2 långa träningspass i tuff miljö.
Nya smarta klockor från Samsung med fokus på hälsa Den nya Galaxy Watch5-serien kommer bland annat att möjliggöra mer omfattande mätning av sömnen.
Samsung uppgraderar sina hopfällbara mobiler De två vikbara mobilerna kommer bland annat med blixtsnabb processor och Galaxy Z Fold 4 får kamera från Galaxy S22-serien.
En uppgraderad nedgradering OnePlus 10T är en bra mobiltelefon, men allt är inte guld och gröna skogar. Den har några kompromisser i bagaget.
Stort ståhej om ingenting Kan en mobiltelefon vara modig, varm och själfull?
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend