Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Batteriskal till iPhone 5S

Nu dyker snart iPhone 5S upp i butikerna och det första skalet med inbyggt batteri som förbättrar batteritiden finns redan där.

Av / 2013-10-22 - 08:51
Batteriskal till iPhone 5S

Nu på fredag släpps iPhone 5S (och 5C) i Sverige. Batteritiden är ett av de områden som ska vara förbättrade i 5S, men det händer fortfarande att strömmen tar slut fortare än man vill. Har man ingen laddare – och ett vägguttag – i närheten så kommer man inte långt.

Då är ett batteripaket väldigt praktiskt. Eller varför inte ett skal med inbyggd batteripaket? Till exempel Xtorm Power Pack, ett batteriskal som passar till iPhone 5S (och vanliga iPhone 5) och som ger upp till 10 timmars extra batteritid.

A-Solar-Xtorm-iPhone-5-5

Skalet är enkelt att ta loss och sätta på, och laddas med hjälp av microUSB-kabeln som ingår. Det behöver inte sättas på förrän batteriet tar slut i mobilen. Då trycker man på en knapp i tre sekunder, så kopplas Xtorm Power Pack in och telefonen får både ström och laddning. Batteriskalet kan laddas samtidigt som telefonen, så får man allt på en gång.

A-Solar-Xtorm-iPhone-5-3

Xtorm Power Pack är så kallat Made for iPhone-certifierad, vilket garanterar att det är gjort på licens från Apple och att det fungerar med iPhone 5 och 5S med iOS 7.

Pris: ca 500 kronor.

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Xiaomi släpper Flip-konkurrent

Google själva ligger bakom enorm läcka

HMD Skyline oväntat cool mobil

Youtube hittar låten du nynnar på

Nästa Sony-mobil kan sakna viktig kamerafunktion

OnePlus redo för en kall sommar med heta produkter

Läcka om Google Pixel 9

Slut på ensamrätt för Apple Pay

Flytta fotona från Google till iCloud

Apple Vision Pro-försäljningen i USA är praktiskt taget "död"

Äntligen hastighet i Google Maps

Samsung gör nya och bättre vikbara med AI

Rulla till toppen