Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Är detta Samsung Galaxy S IV?

Ett kinesiskt forum hävdar att de har foton av Samsungs kommande flaggskepp. Titta på bilderna och avgör själv.

Av / 2013-03-12 - 09:03
Är detta Samsung Galaxy S IV?

Det är bara ett par dagar kvar tills Samsung officiellt lanserar årets stora toppmodell, Galaxy S IV, som följer i fotspåren på Samsung största mobilframgång, Samsung Galaxy S III.

Nu hävdar ett kinesiskt forum, 52samsung.com, att de har bilder av telefonen (se bilder nedan) som alla väntar på. Och även om sådana här påståenden oftast ska tas med en nypa salt – Samsung brukar vara bra på att hålla hemligheter – så finns det ett par detaljer som tyder på att bilderna faktiskt kan föreställa äkta vara.

För det första passar modellnamnet, som vi sedan tidigare har hört ska vara GTI95000, och bilderna visar också att telefonen har en Full-HD-skärm med 1080p-upplösning, 2 GB RAM, Android 4.2.1 samt en kamera på 13 megapixlar, vilket också stämmer med de rykten vi hört tidigare.

Vi har också rapporterat om att Galaxy S IV ska få en Exynos 5 Octa-processor med åtta kärnor, men det bekräftas inte direkt av bilderna, även om det kan bero på att processorn i utgångspunkt bara kör med fyra kärnor åt gången. Detta är dock ren spekulation från vår sida.

Ljud & Bild är på plats i New York på torsdag och rapporterar direkt från lanseringen av Samsung Galaxy S IV. Häng med här på ljudochbild.se!

Annons

Här är de kinesiska bilderna som påstås föreställa Samsung kommande toppmodell:

obj-1 obj-2-1 obj-3 obj-4 obj-5 obj-6 obj-7 obj-8 obj-9 obj-10 obj-11 obj
<
>

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Så blir Oneplus 13

Den tunnaste vikbara smarttelefonen från Samsung hittills

Mobilen blir din sekreterare

Android 15 släppt för Pixel

Uppdaterad iPad mini får A17 Pro-chip

Läcka avslöjar iPhone SE-detaljer

Google AI nu i Motorola-mobiler

Mediatek rustar för AI-mobiler

Världens tunnaste iPhone nästa år?

Google tjuvlyssnar på din Pixel

Nu kommer Androids stöldskyddsfunktioner

Åh nej, Samsung One UI 7 kommer inte förrän 2025

Ljud & Bild