TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Ladda ned februarinumret nu

Nu finns Ljud & Bild nummer 2 tillgängligt gratis för din surfplatta

forfatter
Publicerad 2016-02-23 - 15:40

En av de största nyheterna från Ljud & Bild i år är att digitalutgåvan av tidningen blivit gratis tillgänglig för alla med en iPad eller Android-platta. Appen har också fått ny design, med stående format och bättre läsbarhet – till glädje för både gamla och nya läsare .

I detta nummer

  • Stortest av trådlösa hörlurar med brusreducering
  • De intressantaste produkterna för det smarta hemmet
  • Pansarmobiler som tål stötar och vatten
  • De hetaste nya slanka golvhögtalarna
  • Riktigt drömljud från Naim
  • Heta hemmabioprodukter från Sony och Onkyo

Och som vanligt de bästa kamerorna, tv-apparaterna samt filmrecensioner.

Tävling: Vinn B&O hörlurar

(Foto: Tillverkare)

I februarinumret kan du vinna ett par läckra Beoplay H7 trådlösa hörlurar, värda 4 200 kronor.

Ladda ned appen nu!

Tack till alla tusentals läsare som redan laddat ned januarinumret. Vi hoppas ni blir lika nöjda med februarinumret. Använd länkarna nedan och vi ser fram emot att höra vad ni tycker.

(Foto: Tillverkare)

(Foto: Tillverkare)

OBS! Digitalutgåvan finns bara tillgänglig till surfplattor då de flesta mobilskärmar är för små för att kunna visa upp layouten som den ska se ut. Apparna stöds därför inte av smartmobiler!

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Så förhindrar Apple App Store-bedrägerier År 2021 förhindrade Apple 1,6 miljoner riskabla och opålitliga appar och appuppdateringar från att lura användare.
Fler än 500 000 Huawei-mobiler infekterade av Joker-trojaner Fler än en halv miljon användare har laddat ner infekterade appar från Huaweis officiella app-butik, AppGallery.
Nu kan du titta på TikTok på TV! Snart kommer den populära TikTok-appen till Samsungs smarta TV-apparater.
Samsungs och Googles smarta hem kan nu prata med varandra Samsung har startat samarbete med Google som nu lägger till företagets portfölj av Nest-produkter i SmartThings.
Ajöss till gratis Google-lagring Google varnar användare av Gmail, Drive och Foton – ditt innehåll kan raderas
Tidal Connect tar kontroll över musiken Tidal gör som Spotify: Med Tidal Connect är det lättare att strömma musik till kompatibla högtalare.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend