Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Cool DJ-app för Spotify

Pacemaker använder Spotify som musikkälla för obegränsat källmaterial

Av / 2014-02-04 - 11:20
Cool DJ-app för Spotify

Att mixa låtar på sin surfplatta är inget nytt men då är man oftast begränsad till det egna musikbiblioteket. Med Pacemaker för iPad har man tillgång till hur många låtar som helst via Spotify, samt de egna låtarna så klart.

PMA_Science

Pacemaker säger att de tycker att det ska vara lika enkelt att mixa musik som att lägga på ett filter på ett foto. Med ett knapptryck synkar man två låtar och kan sedan lägga på effekter, filter eller loopar. Perfekt för hemmafesten eller för att bara sitta och ha kul.

PMA_Punk

– Vår vision är att göra det möjligt för så många som möjligt att att ha kul med musik. Med Pacemaker för iPads design och koppling till Spotify tror jag vi är på rätt väg, säger Jonas Norberg, medgrundare och VD på Pacemaker.

Pacemaker för iPad är gratis men fler funktioner och effekter kan köpas till.

Finns att ladda ner på App Store

 

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen