TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Mio-GPS med TV

Man ska inte titta på TV när man kör, men när de som sitter bredvid har tröttnat på P2 kan kanske Mios nya GPS-mottagare med inbyggd TV liva upp stämningen.

forfatter
Publicerad 2009-06-23 - 10:20

V735 High res image
Mio släpper två modeller. Toppmodellen heter Moov Spirit V735 TV och har digital-TV (DVB-T) med inbyggd elektronisk programguide (EPG). Detsamma gäller för den mindre modellen Moov Spirit V505 TV.

GPS-mottagarna har pekskärmar med 800×480-upplösning, fjärrkontroll och stöder TMC (trafikinformation i realtid). De använder sig av TruMaps-gränssnittet som påminner om papperskartor. Mottagarna visar också hastighet och varnar för hastighetskameror. En inbyggd FM-sändare överför ljudet till bilstereon.

Med Local Search-funktionen kan man söka efter restauranger, butiker och hotell, och med Explore Mode-funktionen hittar man intressepunkter i närheten.
Norway
Moov Spirit V735 TV har 7-tumsskärm och kostar 4 300 kronor. Den mindre Moov Spirit V505 har 4,7-tumsskärm och kostar 3 300 kronor.

http://eu.mio.com/sv_se

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend