TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Mer hifi från Onkyo

forfatter
Publicerad 2012-09-03 - 08:31

Onkyo A-9050 och A-9030 tillhör de lägre prisklasserna, cirkapriserna ligger på 600 respektive 400 euro.

Väljer man den större får man inte bara ett bättre ljud än vad de flesta receivrar mäktar med, utan också en inbyggd 24 bit/192 kHz-omvandlare från Wolfson. Och tre digitalingångar så att man kan koppla in signalkällorna digitalt och använda den interna signalbehandlingen.


Förstärkaren är utrustad med en potent nätdel och stora kondensatorer samt en DIDRC-krets som ska eliminera brus, allt för att kunna måla upp en levande och dynamisk ljudbild.

A-9030 har inga digitalingångar men fem linjeingångar och skivspelaringång, precis som storebror.

I serien finns också en FM/DAB-radio som heter T-4030 och kostar 330 euro.

 

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend