Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Bättre ljud i Philips lurar

Philips har uppdaterat och utökat sina hörlurar med bättre ljud och snyggare design.

Av / 2014-09-07 - 17:28
Bättre ljud i Philips lurar

Toppmodellen Fidelio X1 ersätts av en nästan identisk modell som heter X2 (bilden överst). Den kostar strax under 3 000 kronor och kommer till butikerna under september. X2 har nya element med bättre ljud och designen är finputsad med bland annan en ny huvudbygel och en 3,5-mm minijack-kontakt i stället för den 6,3-mm jack-kontakt som föregångaren X1 hade.

M1MKII

 

Kompakta Fidelio M1 är också förbättrad och heter nu M1 MkII. Den har ett nytt 40-mm element som sitter i en basreflexkammare för att utöka räckvidden i basregistret. M1-modellen finns i svart och vitt och har fjärrkontroll och mikrofon på sladden till mobilen.

M2 BT

 

Philips trådlösa hörlur är förbättrad med liknande element som M1 MkII, men har smidig NFC-parkoppling mellan mobil och hörlur. Som stöder Bluetooth med aptX för bättre ljud när man strömmar musik.

A1

DJ-serien med slutna lurar som Philips utvecklat i samarbete med DJ:n Armin van Buren, har fått två billigare modeller, A3-PRO och A1-PRO.

De mindre och lättare A1 har ett lite mindre 40-mm membran och tål hela 2500 mW effekt. Det lär få öronsnibbarna att fladdra.

A3-PRO lägger sig i mitten med 50-mm membran och 3000 mW effekt. Lite mindre än de 3500 mW som A5-PRO tål.

Armin VB

 

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marshall rockar vidare

Löjligt billigt från HiFiMAN

B&O Atelier Edition i norrskensfärger

Topplista: Hörlurar och öronproppar till påskledigheten

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

De bästa öronproppaena får en efterträdare

Skullcandy: GROM-ljud för små barns öron

Ännu bättre Accentum från Sennheiser

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen