TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

LG Optimus Pad med 3D

LG:s nya surfplatta kommer till butikerna före Samsungs 10-tums Galay Tab, och antagligen före en ny Apple iPad också. Optimus Pad har 8,9-tums skärm i bredformat, 3D-kamera och kan visa 3D-bilder. Och har Android 3.0.

forfatter
Publicerad 2011-02-15 - 12:28


Optimus Pad har en pekskärm i 15:9-format som är nästan 9 tum stor och har 1280 x 768 punkters upplösning. Det betyder att den är tillräckligt stor för spel och film i HD, och tillräckligt liten för att man ska kunna ta den med sig.

LG-surfplattan har inbyggd 3D-kamera med 5 megapixlar och kan ta 3D-bilder och 3D-video som sedan visas på en 3D-skärm. Eller laddas upp till YouTube 3D. På framsidan finns ännu en kamera för videosamtal.
Optimus Pad har en 1 GHz dual core NVIDIA Tegra 2-processor, kör Android 3.0 (Honeycomb) som är optimerat för surfplattor. Den stöder också stöder Tegra Zone-appen som fungerar som en spelportal.

Priset är 9 000 kronor och lanseringen sker i april.

nordic.lge.com
 

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend