Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

LG G3: Här är specifikationerna

LG kan visst inte hålla på en hemlighet. Om de ens försöker.

Av / 2014-05-23 - 12:13
LG G3: Här är specifikationerna

Hur som helst kan vi redan nu, fem dagar före den officiella lanseringen i London på tisdag kväll klockan sju svensk tid, avslöja de officiella specifikationerna för LG:s kommande flaggskeppsmobil, LG G3.

Informationen kommer från technologytell.com som fått dem från ett pre-launch-event som påstås ha ägt rum i Sydkorea. Det finns bilder från mötet och G3-specifikationerna går att läsa tydligt på en av dem.

lg-g3

Skärmen blir 5,5 tum stor och har så kallad Quad HD-upplösning, vilket motsvarar 2560×1440 pixlar och alltså en pixeltäthet på imponerande 58 ppi.

lg-g3-02

LG G3 har måtten 146,3 x 74,6 x 8,9 millimeter och samma processor som Samsung Galaxy S5, det vill säga en Snapdragon 801 quad-core. Den har 3 GB RAM-minne och 32 GB lagringskapacitet. Kameran har 13 Mp och optisk bildstabilisering, frontkameran har 2,1 Mp.

Operativsystemet är Android i version 4.4 KitKat.

Bland trådlösa anslutningar kan nämnas Bluetooth 4.0, NFC och naturligvis 4G/LTE.

Ljud & Bild är på plats på den officiella lanseringen i London på tisdag, och när telefonen är presenterad kan du läsa om alla detaljer här på vår hemsida.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen