Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

JBL och The Rock samarbetar med nya hörlurar för träning

Dessa hörlurar bör tåla en stöt!

Tidigare fribrottaren och nu filmstjärnan Dwayne “The Rock” Johnson är känd för sina tuffa träningspass.
Med 265 miljoner följare på Instagram har han också blivit en riktig “influencer”. Nu har han satt sitt namn på ett par hörlurar. De heter något så fint som UA Project Rock Over-Ear Training Headphones och är utvecklade tillsammans med JBL och träningstillbehörstillverkaren Under Armour.

Hållbara hörlurar för träning

De nya hörlurarna är IPX4 -certifierade och ska vara gjorda för att klara de svettigaste och tuffaste träningspassen. De använder enligt uppgift Under Armours eget material för att ge bra stabilitet och andningsförmåga. Öronkuddarna ska vara slitstarka och snabbtorkande och kan även tvättas för hand efter användning.

UA Project Rock Over-Ear Headphone

Hörlurarna ska vara slitstarka, gjorda för att klara svettiga pass och skräddarsydda för intensiv träning. Ljudet är finjusterat av The Rock själv, med förstärkt bas, bland annat för att ge maximal motivation …!

Hörlurarna har aktiv, adaptiv brusreducering med möjlighet att styra bakgrundsljudnivån, med TalkThru och Ambient Aware med ett enda knapptryck. Med TalkThru sänks ljudnivån så att det är lättare att ta ett kort snack med träningspartnern, medan Ambient Aware låter dig vara mer närvarande på gymmet genom att hörlurarna också tar in ljud från omgivningen. Hörlurarna stöder också röststyrning via Hey Google och Amazon Alexa.

Pris och tillgänglighet

UA Project Rock träningshörlurar finns tillgängliga nu – priset ligger på 3 300 kronor.

Annons

UA Project Rock Over-Ear Headphone funktioner:

  • Adaptive Noise Cancelling
  • Rock-finjusterat JBL Charged Sound
  • Robust hållbarhet
  • UA Storm Super Grip och SuperVent tygteknik
  • Upp till 45 timmars Speed Charge-batteri med USB Type-C
  • Bionisk hearing med TalkThru och Ambient Aware teknik.
  • Handsfree röstkommando med Hey Google och Amazon Alexa.
  • Stöd i JBL-appen för anpassad EQ-inställningar
  • UA Storm Super Grip för stabilitet.
  • Färg: Svart

 

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.